13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    CarPlay υποστήριξη από Alpine και Pioneer ανακοίνωσε η Apple

    Για το Apple CarPlay έχουμε μιλήσει στο παρελθόν και πολλοί είναι οι χρήστες που περιμένουν πως και πως να αγοράσουν κάποιο νέο μοντέλο που να το υποστηρίζει. Ευτυχώς για τους υπόλοιπους, όμως, σύντομα θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποιος θέλει σε οποιοδήποτε όχημα, με τη χρήση aftermarket συστημάτων!

    How-Apple-CarPlay-could-save-the-car-stereo-industry

    Αν και αναμένονται πολλά νέα μοντέλα με υποστήριξη του CarPlay φέτος αλλά και του χρόνου, από κατασκευαστές όπως οι Ferrari, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Nissan, Toyota, Subaru και Jaguar, η αγορά καινούργιου Ι.Χ. είναι σίγουρα υπόθεση για…λίγους, ενώ πολλοί είναι οι κάτοχοι iPhone 5, 5S και 5C που θα ήθελαν να συνδέσουν το smartphone τους με το αυτοκίνητο και να απολαμβάνουν τις λειτουργίες που προσφέρει η πλατφόρμα της Apple, με λογικό κόστος. Σύντομα αυτό θα είναι εφικτό χάρη σε aftermarket συστήματα από τις Alpine και Pioneer, τα οποία θα υποστηρίζονται και θα υποστηρίζουν το CarPlay.

    Με το CarPlay μπορείτε να έχετε το iPhone σας άμεσα συνδεδεμένο με το σύστημα του αυτοκινήτου και να το χειρίζεστε άνετα ενώ οδηγείτε, να χρησιμοποιείτε τους χάρτες, να κάνετε κλήσεις, να δίνετε εντολές στη Siri και πολλές ακόμη λειτουργίες.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles