15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    H Apple «έκοψε» τις health λειτουργίες του Apple Watch!

    Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η έγκριτη Wall Street Journal, η Apple στα αρχικά στάδια του σχεδιασμού του Apple Watch σκόπευε να προσθέσει μία σειρά από health features, επιτρέποντας την καταγραφή και παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας, της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων του stress. Οι health sensors τελικώς όμως δεν περάσαν από τα απαραίτητα development tests και έτσι η Apple αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ιδέα της προσθήκης «λειτουργιών υγείας» στο smartwatch της.

    apple-watch

    Σύμφωνα με τις πηγές της Wall Street Journal, οι υπεύθυνοι της Apple ανακάλυψαν ότι οι τριχωτές επιφάνειες των χεριών, το στεγνό δέρμα, ακόμη και το πόσο σφιχτά ήταν δεμένο το ρολόι μπορούσαν να επηρεάσουν με αρνητικό τρόπο τα αποτελέσματα. Μάλιστα, η Apple προσπαθούσε αποτυχημένα επί 4 χρόνια να βρει έναν τρόπο ώστε να λειτουργήσουν τα συγκεκριμένα features, με αποτέλεσμα η ανάπτυξη του project να καθυστερεί και να βγαίνει διαρκώς εκτός χρονοδιαγραμμάτων. Ωστόσο, όταν οι υπεύθυνοι στο Cupertino κατάλαβαν πλέον ότι δεν μπορούσαν να κάνουν το Apple Watch να λειτουργήσει όπως το είχαν οραματιστεί, πήραν την απόφαση να αφαιρέσουν τα health features της συσκευής. Παρόλο που το Apple Watch τελικά δεν θα διαθέτει τις προαναφερθείσες λειτουργίες, η Apple αισιοδοξεί ότι μέσα στο πρώτο διάστημα κυκλοφοράς της συσκευής ότι θα πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια smartwatches.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles