21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Apple αποφασίζει να καθυστερήσει την κυκλοφορία του WatchOS 2 λόγω… bug!

    Το iOS 9 ήδη βρίσκεται στον αέρα και όπως είχε ανακοινωθεί, η Apple μαζί με την αναβάθμιση του «μεγάλου» της λειτουργικού θα προχωρούσε στην κυκλοφορία του δεύτερου OS για το Apple Watch. Ωστόσο, οι κάτοχοι του έξυπνου ρολογιού της Apple, μάλλον θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή, καθώς όπως έγινε γνωστό το development team της Apple εντόπισε ένα πολύ σημαντικό bug στο λειτουργικό, με αποτέλεσμα να αναβάλλει την κυκλοφορία του πολυπόθητου update.

    apple-watch-selling-points

    Αν και δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την φύση του συγκεκριμένου bug (δεν περιμέναμε φυσικά από την Apple να μας αναλύσει με τεχνικούς όρους το πρόβλημα), είναι εμφανές ότι για να αναβληθεί η κυκλοφορία της νέας έκδοσης του WatchOS 2 η κατάσταση θα ήταν πολύ σοβαρή. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι η Apple γνώριζε εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο πρόβλημα και από ότι φαίνεται δεν κατάφερε να το διορθώσει στην ώρα του. Όπως έγινε γνωστό, μέσω επίσημης ανακοίνωσης της, η Apple θα κυκλοφορήσει το WatchOS 2 σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το πότε θα είναι αυτό! Το WatchOS 2 για το Apple Watch αναμένεται να αναβαθμίσει πολλούς από τους τομείς της πρώτης έκδοσης, με σημαντικότερη προσθήκη την εγκατάσταση native third-party apps. Υπομονή… Καλύτερα μία σταθερή έκδοση (και ας αργήσει λίγο παραπάνω), παρά ένα λειτουργικό που βγήκε στην ώρα του, αλλά είναι γεμάτο προβλήματα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles