20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Εξετάζει πολλές ιδέες εύκαμπτης οθόνης στα επόμενα Apple Watch και wearable gadgets

    Μπορεί να αποκαλείται Apple Watch, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα μοιάζει με κόσμημα και ειδικότερα με βραχιόλι, αν θεωρήσουμε έγκυρες τις πατέντες που κατοχυρώθηκαν και είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές μόνο ημέρες. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν δείχνουν την Apple να πειραματίζεται με την OLED τεχνολογία οθόνης στα Apple Watch σε μια προσπάθεια να επινοήσει το «next big thing».

    apple-watch-flexible-display-patent

    Το όραμα της Apple περιλαμβάνει μη συμβατικές προσεγγίσεις, όπως bezel-free designs με ενσωματωμένα modules που θα επιτρέπουν την ασύρματη επικοινωνία της συσκευής. Προς το παρόν όμως, η εταιρεία έχει εστιάζει στα smart bands που μπορούν να αλλαχθούν, σαν αυτό που διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή γλυκόζης.

    Το όλο εγχείρημα, αν τελικά πραγματοποιηθεί, φαντάζει σαν μια ιδανική προοπτική για την επέκταση της λειτουργικότητας του Apple Watch, ενώ παράλληλα θα επιτρέπει στην εταιρεία να πουλά και πρόσθετα αξεσουάρ. Το μέλλον θα δείξει τα σχέδια της αμερικανικής εταιρείας για το επόμενο Apple Watch.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles