24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Στις 22 Οκτωβρίου παρουσιάζει η Apple τα νέα iPads;

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Apple στις 22 Οκτωβρίου θα προγραμματίσει σχετική εκδήλωση για να παρουσιάσει τα δύο νέα iPads της εταιρείας, το iPad 5ης γενιάς και το iPad mini 2ης γενιάς. Πριν μερικές εβδομάδες οι φήμες έκαναν λόγο για τις 15 Οκτωβρίου ή τις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του AllThingsD, η εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων τα δύο νέα μοντέλα iPad στις 22 Οκτωβρίου, δύο περίπου εβδομάδες από σήμερα.

    Ο σχεδιασμός του iPad 5ης γενιάς θα παραπέμπει σε αυτόν το iPad mini, το οποίο στην 2η έκδοση του θα αποκτήσει οθόνη υψηλής ανάλυσης Retina. Λέγεται επίσης, ότι τουλάχιστον το iPad 5ης γενιάς θα ενσωματώνει το σύστημα με τον αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος (Touch ID) που πρωτοείδαμε στο iPhone 5S, ωστόσο ενδέχεται και το iPad mini 2ης γενιάς να ενσωματώνει fingerprint reader (Touch ID).

    Apple-iPad-5-vs-iPad-mini-2

    Εκτός από τα δύο tablets, η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει νέο λογισμικό και hardware για Mac και ίσως νέα iPods. Λογικά, το iWatch ή η έξυπνη τηλεόραση της Apple θα παρουσιαστούν μέσα στο 2014 και όχι στο προγραμματισμένο για τις 22 Οκτωβρίου event.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles