15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στις 22 Οκτωβρίου η Apple έχει “πολλά ακόμη” να σου πει…

    Μπορεί τα νέα iPhone να βρίσκονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι η Apple δεν έχει άλλα πράγματα να μας πει.

    Το φημολογούμενο event του Οκτωβρίου γίνεται επίσημο, με το νέο “ραντεβού” των δημοσιογράφων με την αμερικανική εταιρεία και τα προϊόντα της να έρχεται στις 22 του μήνα που διανύουμε.

    appleevent1

    Οι προσκλήσεις έφτασαν στα mailboxes των μεγαλύτερων τεχνολογικών sites στον πλανήτη για τη νέα εκδήλωση που ετοιμάζει η Apple στο San Franscisco στο Yerba Buena Center for the Arts Theater.

    Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε εκεί νέα iPad (κανονικά και… mini), ίσως ωστόσο έχουμε ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις που θα αφορούν νέα MacBook Pro αλλά και τα τελικά χαρακτηριστικά και τις πληροφορίες διαθεσιμότητας του OS X 10.9 Mavericks. Κάποιοι αναφέρουν επίσης ότι στο event θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και για τη διάθεση του νέου “διαστημικού” Mac Pro της εταιρείας, ενώ όσον αφορά το επερχόμενο ρολόι της μάλλον είναι πολύ νωρίς ακόμη για να δούμε κάποια ανακοίνωση.

    Σε μία εβδομάδα, λοιπόν, ετοιμαστείτε για μία ακόμη Apple βραδιά, με πολλές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles