21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Φήμες τη θέλουν να «συνταξιοδοτεί» το iPad Mini και αυτοί είναι οι λόγοι

    Έχοντας κάνει το ντεμπούτο το 2012, το iPad mini αποτελούσε ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση στο αρκετά μεγαλύτερο, πιο βαρύ και παχύ iPad των 9,7 ιντσών. Δεν είχαμε δει ένα iPhone Plus των 5,5 ιντσών και έτσι τo iPad mini αποτελούσε την ιδανική επιλογή για διάβασμα, browsing, email και gaming. Η αγορά έχει ωστόσο διαφορετική άποψη και ως εκ τούτου προσμένουμε σε ένα iPad Pro να διατίθεται το καλοκαίρι και να προσφέρει ότι και το iPad των 9,7 ιντσών.

    7964716i

    Από την άλλη πλευρά, υπάρχει το iPhone 7 Plus των 5,5 ιντσών που είναι αρκετά μεγάλο για να ικανοποιεί την ανάγκη για tablet αρκετών χρηστών. Η συσκευή που έχετε παντού μαζί σας και που ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη. Η συσκευή που ήδη κατέχετε. Και εδώ ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα και γι’ αυτό πηγή κοντά στην Apple που επικαλείται το BGR υποστηρίζει ότι η εταιρεία σύντομα θα συνταξιοδοτήσει το iPad Mini. Οι κύριοι λόγοι μιας τέτοιας ενέργειας είναι ο ισχυρός ανταγωνισμός που αντιμετωπίζει από προϊόντα της ίδιας κατηγορίας, της ίδιας εταιρείας. Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι το επίπεδο των πωλήσεων κυμαίνεται χαμηλά.

    Δε γνωρίζουμε σε αυτό το σημείο αν η Apple σκοπεύει να συνεχίσει την πώληση αυτών των συσκευών για κάποια χρονική περίοδο χωρίς άλλες ενημερώσεις ή αν θα σταματήσει την κυκλοφορία τους.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles