24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Apple ΦΗΜΗ: Mεγάλες βελτιώσεις στην κάμερα του iPhone 15

    Η Apple αποτελεί μια αρκετά… συντηρητική εταιρεία όσον αφορά το σύστημα αισθητήρων που χρησιμοποιεί στα iPhone, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει επικεντρωθεί σημαντικά ούτε στο φυσικό μέγεθος ούτε στην ανάλυση. Ωστόσο, ο main sensor της κεντρικής κάμερας για το iPhone 15 Pro Max φημολογείται ότι θα είναι ένας από τους πιο εξελιγμένους στην αγορά.

    Σύμφωνα με το γνωστό insider Ice Universe, ο sensor για τον οποίο γίνεται συζήτηση είναι ένας Sony IMX903, που ανήκει στους top της αγοράς. Το optical format του IMX903 είναι στις 1/1.14 inches, πράγμα που σημαίνει ότι η Apple θα παρουσιάσει έναν αισθητήρα, ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτόν των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Αυτή η αλλαγή στις διαστάσεις προφανώς συνδέεται με το γεγονός ότι το εξόγκωμα της πίσω κάμερας του iPhone 15 Pro Max θα είναι μεγαλύτερο. Ένας μεγαλύτερος αισθητήρας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης απόδοσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς επιτρέπει τη λήψη περισσότερου φωτός και μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

    Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ η κάμερα είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του iPhone 15 Pro Max, δεν είναι το μόνο που θα το κάνει να ξεχωρίζει. Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει ένα ισχυρό chip A17, συνδεσιμότητα 5G και ενδεχομένως νέο σχεδιασμό. Επιπλέον, η Apple είναι δημοφιλής για την προσήλωσή της στο software και το iPhone 15 Pro Max πιθανότατα θα διαθέτει καινοτόμες δυνατότητες κάμερας και εργαλεία επεξεργασίας για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.

    Διαβάστε επίσης:

    To Viber Pay είναι τώρα διαθέσιμο και στην Κύπρο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles