22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζει υβρίδιο iPad με MacBook;

    Πατέντα που έχει καταθέσει η Apple ήδη από το 2011, δείχνει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα laptop που μετατρέπεται σε tablet. Ένα υβρίδιο δηλαδή, μεταξύ iPad και MacBook.

    apple-hyrbid-patent

    Σίγουρα δεν είναι η πρώτη εταιρεία που θα προσπαθήσει έτσι να απαντήσει στο ζήτημα της πραγματικής χρηστικότητας ενός tablet. Όσοι θέλουμε να κάνουμε «δουλειά» γνωρίζουμε πως εξακολουθούμε να θέλουμε πληκτρολόγιο και ποντίκι, οπότε το βασικό μας εργαλείο δεν μπορεί να είναι ένα tablet.

    To ιδιαίτερο στοιχείο που φαίνεται να έχει αυτό το συγκεκριμένο υβρίδιο όμως, είναι ότι τα δύο κομμάτια, η οθόνη και το πληκτρολόγιο, δεν ενώνονται μεταξύ τους μόνο από τις υποδοχές στην οθόνη – tablet που φαίνονται στο σχέδιο. Επικοινωνούν επίσης μεταξύ τους δίνοντας την δυνατότητα να μεταφέρει κανείς δεδομένα μέσα από ένα wireless chip των 60GHz, είτε Bluetooth ή όποια άλλη σύνδεση. Η οθόνη- tablet όμως, φαίνεται να μπορεί με την ίδια ευκολία να συνδέεται σε οποιαδήποτε άλλη (iOS; ) συσκευή. Αλλά και εκπληκτικό φαίνεται το ενδεχόμενο τα δύο κομμάτια συσκευής, εκτός από το να μοιράζονται data χωρίς να είναι συνδεδεμένα άμεσα, να μπορούν να μοιράζονται και ενέργεια για τις μπαταρίες τους. Κάτι σαν την ασύρματη φόρτιση.

    Η συγκεκριμένη πατέντα είναι απλά… μία πατέντα. Εννοούμε πως δεν υπάρχει καμία πληροφορία ότι η Apple σκέφτεται να προχωρήσει στην παραγωγή και διάθεση του προϊόντος. Αλλά πείτε μας τι πιστεύετε. Θέλετε η Apple να μπει στην λογική των υβριδίων; Και αν ναι, εσείς θα το αγοράζατε;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles