11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple σχεδιάζει να τονώσει την παραγωγή του iPhone 6 Plus

    Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα που έχουν προκύψει από τις περισσότερες αγορές που έχουν εμφανιστεί τα νέα smartphones της Apple (iPhone 6 και iPhone 6 Plus), το καταναλωτικό κοινό δείχνει ήδη μία σαφή προτίμηση προς το «μικρότερο» iPhone 6. Οι λόγοι που το iPhone 6 Plus έρχεται δεύτερο στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού είναι πολλοί και κυρίως έχουν σχέση με το γεγονός ότι αρκετοί καταναλωτές θεωρούν ότι το μεγαλύτερο μοντέλο είναι μία πιο ακριβή και δύσκολη στη μεταφορά και στη χρήση συσκευή.

    iphone-6-6-plus

    Αρχικά, οι υπεύθυνοι της Apple είχαν προβλέψει ότι το κοινό θα προτιμούσε το iPhone 6 έναντι του Plus μοντέλου, για αυτό και είχαν αποφασίσει να ρίξουν το βάρος στη παραγωγή περισσότερων iPhone 6. Σύμφωνα με τα πρώτα συγκεντρωτικά στοιχεία, υπολογίζεται ότι έχουν πωληθεί περισσότερες από 21 εκατομμύριο μονάδες συνολικά, εκ των οποίων όμως τα 17 εκατομμύρια είναι iPhone 6. Μάλιστα, παράγοντες της αγοράς αναφέρουν ότι μόλις το 3% της συνολικής παραγωγής των iPhone 6 Plus φτάνουν στα χέρια των retailers. Πηγές τώρα αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να μετατοπίσει τη παραγωγή της, έτσι ώστε να παράγει περισσότερα iPhone 6 Plus και λιγότερα iPhone 6. Ωστόσο, όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε κάτι τέτοιο για να συμβεί απαιτεί αρκετό χρόνο και τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της κίνησης σίγουρα θα αργήσουν να εμφανιστούν στην αγορά. Μάλιστα, ένα από τα μεγαλύτερα πρόβληματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι προμηθευτές και τα εργοστάσια παραγωγής hardware έχει να κάνει ότι τα hardware μέρη του iPhone 6 Plus απαιτούν περισσότερο χρόνο για να παραχθούν.

    iPhone-6-iPhone-6-Plus-colors-Space-Gray

    Πριν εμφανιστεί το πρόβλημα της έλλειψης των iPhone 6 Plus στην αγορά, η Apple λογικά θα επιχειρήσει να προλάβει την κατάσταση, σε μία προσπάθεια να ικανοποιήσει τη ζήτηση των Plus μοντέλων που όσο θα περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει. H Apple πολύ απλά θέλει να αποτρέψει το φαινόμενο οι users που αρχικά σχεδιάζουν να αγοράσουν ένα iPhone 6 Plus, να αλλάζουν άποψη και τελικώς να προτιμούν το μικρότερο iPhone 6, λόγω ελλείψεως του δεύτερου. Εάν θέλετε να διαβάσετε την άποψη μας για το iPhone 6 Plus δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles