18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο δισεκατομμυριούχος Κινέζος CEO που θέλει να μπει στο χώρο των smartphones συγκρίνει την Apple με τον… Χίτλερ!

    O Jia Yueting, ιδρυτής ενός από τα πλέον δημοφιλή online video sites της Κίνας, της εταιρείας Leshi Television (LeTV), λίγο πριν μπει στο χώρο των smartphones, προκαλεί με ένα καρτούν, που δημοσιεύει στο λογαριασμό του στο Weibo, το οποίο παρουσιάζει την Apple σαν τον… Χίτλερ.

    apple-hitler

    Αυτό, λοιπόν, είναι, κατά κάποιο τρόπο, ένα… διαφημιστικό του νέου LeTV smartphone, στο οποίο ο Αδόλφος Χίτλερ φοράει ένα κόκκινο περιβραχιόνιο με το λογότυπο της Apple στη θέση του αγκυλωτού σταυρού των Ναζί.

    Το κείμενο στο πάνω μέρος του πόστερ συγκρίνει τα χαρακτηριστικά των οικοσυστημάτων Android και iOS, τοποθετώντας την crowdsourced λογική και την ελευθερία απέναντι στην αλαζονεία και την τυραννία.

    Στο διαφημιστικό εμφανίζεται το περίγραμμα του επερχόμενου bezel-less LeTV X900 smartphone της κινεζικής εταιρείας. Οι φήμες που κυκλοφορούν για τη συσκευή τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν ότι πρόκειται για μία ναυαρχίδα με οθόνη 5,5 ιντσών, οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2GHz, 16GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερες 13 και 5MPixels αλλά και τη νέα θύρα USB Type-C!

    LeTV X900
    Ιδού το bezel-less LeTV X900 σε φωτό που έχει διαρρεύσει…

    Η LeTV κατάφερε να συζητάνε αρκετά γι’ αυτήν τις τελευταίες μέρες (ακόμη κι αν η σύγκριση ενός περισσότερο κλειστού λειτουργικού όπως το iOS με τους… Ναζί είναι υπερβολική) και περιμένουμε να δούμε αν το smartphone που ετοιμάζει αξίζει όλο αυτό τον ντόρο που έχει δημιουργήσει. 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles