18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple παραγγέλνει 100 εκατομμύρια AMOLED display panels από την Samsung (φήμες);

    Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται όλο και πιο έντονα η φήμη που θέλει την Apple να προτιμάει ένα AMOLED panel για το επόμενο iPhone, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό. Σύμφωνα όμως με ένα report της έγκριτης Wall Street Journal Κίνας, η Apple σχεδιάζει να δώσει “ψήφο εμπιστοσύνης” σταο AMOLED displays για το iPhone που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Για αυτό όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ετοιμάζει μία τεράστια παραγγελία από την Samsung (η οποία είναι γνωστό ότι είναι η κορυφαία εταιρεία παρασκευής AMOLED panels), η οποία μάλιστα θα ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια displays!

    Amoled by Samsung 2

    Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που έχει υπάρξει μία ανάλογη φήμη, καθώς και στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι η LG και η Samsung αναμένεται να προμηθεύσουν την Apple με OLED displays για την παραγωγή του νέου iPhone. Ωστόσο, η Apple δεν έχει ακόμη πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα, για αυτό και θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι (αν και σίγουρα το “πέρασμα” σε ένα AMOLED display δεν είναι πλέον “απαγορευτικό” λόγω κυρίως της τεράστιας μείωσης στην τιμή τους). Εάν πάντως ευσταθούν οι φήμες, το πρώτο μοντέλο που θα φοράει AMOLED οθόνη θα είναι το iPhone 7s, το οποίο εφόσον όλα πάνε καλά θα κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο του 2017.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles