23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To iWatch της Apple, η φάρσα του Jimmy Kimmel και το κριτήριο του καταναλωτή (Video)

    Τι κάνει ένα gadget ξεχωριστό, επιθυμητό, ακριβό ή χρήσιμο; Μήπως η λειτουργικότητά του; Μήπως ο σχεδιασμός του; Τα αξιόπιστα υλικά του; Η υψηλή τεχνολογία του; Όοοοοοοοχι φίλε αναγνώστη. Για να γίνει όλα τα παραπάνω ένα gadget, πρέπει να έχει το λογότυπο της Apple. Αυτό φτάνει.

    iWatch-prank

    Ο γνωστός για τις πολύ επιτυχημένες φάρσες του, Jimmy Kimmel, αποφάσισε να διασκεδάσει λίγο τον κόσμο με τις φήμες που αφορούν ένα προϊόν που πολύ έχουμε συζητήσει αλλά κανείς δεν έχει δει ακόμα: το iWatch, τη φημολογούμενη wearable πρόταση από την Apple.

    Έτσι, οι παραγωγοί της εκπομπής του, βρήκαν ένα vintage Casio, από εκείνα τα παλιά «ηλεκτρονικά» ρολόγια του 1980 που εξακολουθούν και κυκλοφορούν για ρέκτες της πρώτης ψηφιακής εποχής (btw πολύ μας αρέσουν), του κόλλησαν ένα λογότυπο της Apple στην πίσω μεριά και έβαλαν μία «ρεπόρτερ» να σταθεί σε μία πολυσύχναστη λεωφόρο του Los Angeles και να μαζέψει εντυπώσεις από τους περαστικούς για το υποτιθέμενο «νέο» gadget της Apple.

    Είναι άλλη μία καλή αφορμή για να ξεσκονίσετε τα Αγγλικά σας αυτό το βίντεο. Και να γελάσετε με την καρδιά σας, με τα σχόλια θαυμασμού που εισπράττει το Casio των 15 ευρώ, μόνο και μόνο επειδή έχει το λογότυπο της Apple στην «πλάτη» του.

    Κι είναι επίσης μία καλή αφορμή να συνειδητοποιήσουμε τα κριτήρια του μέσου καταναλωτή. Γιατί, φίλε αναγνώστη, είναι πολλοί… και ζουν ανάμεσά μας.

    Enjoy

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles