20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple ετοιμάζει γραφίδα για το φημολογούμενο iPad Pro!

    Ο Steve Jobs δεν είχε καθόλου καλή άποψη για τις… γραφίδες, οι εποχές αλλάζουν, ωστόσο, και φαίνεται πως η Apple σκέφτεται να ενσωματώσει την υποστήριξη ενός stylus στο επερχόμενο “μεγάλο” tablet της, iPad Pro.

    apple-ipad-pro-stylus

    Αυτό υποστηρίζει o αναγνωρισμένος αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος βασίζεται σε πατέντες της Apple, αλλά και προσωπική του έρευνα, για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα.

    patent-120524-1

    Όπως γράφει το AppleInsider, ο διάσημος αναλυτής, ο οποίος έχει πολλές επιτυχημένες προβλέψεις στο παρελθόν σε ό,τι αφορά προϊόντα της Apple, σημειώνει πως ένα iPad Pro των 12,9 ιντσών -το οποίο υπολογίζεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του έτους- θα μπορούσε να υποστηρίζει stylus, ως προαιρετικό όμως αξεσουάρ που θα προσθέσει νέες δυνατότητες στη συσκευή, όπως 3D handwriting. Φαίνεται, πάντως, ότι δε θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση αλλά μόνο μέσω Lightning connector, για λόγους οικονομίας.

    Τέλος, ο Kuo σημειώνει πως το νέο iPad Pro θα συνοδεύεται και από μία νέα έκδοση του iOS που θα εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης οθόνης και το οποίο, πιθανόν, θα προσφέρει τη δυνατότητα split-screen multitasking.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles