23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Nέα iPad Pro το 2024 με M3 chips και OLED οθόνες

    Νέα iPads αναμένουμε από την Apple μέχρι το τέλος Μαρτίου, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες από τον γνωστό Mark Gurman του Bloomberg. Ο αναλυτής δεν αναφέρει απλώς το παράθυρο κυκλοφορίας για τις νέες συσκευές, αφού τονίζει ότι θα δούμε τη μεγαλύτερη ανανέωση που έχουμε δει μέχρι σήμερα στα tablets της εταιρείας.

    Μπορεί προς το παρόν να μην είναι διαθέσιμες ιδιαίτερες πληροφορίες. Ωστόσο, ο Gurman υπογραμμίζει ότι η Apple σκοπεύει να λανσάρει iPad Pros των 11 και 13 ιντσών, με τα νέα M3 chips, και για πρώτη φορά OLED οθόνες. Δεν αποκλείεται επίσης να δούμε στην αγορά νέο 10.9 ιντσών iPad Air και ένα μεγαλύτερο των 12.9 ιντσών, τα οποία όμως δε θα διαθέτουν OLED displays.

    Είναι πιθανό επιπλέον να δούμε τα νέα iPad Pro να εγκαταλείπουν τον τρέχοντα προσανατολισμό της κάμερας (η μπροστινή κάμερα βρίσκεται στην κορυφή όταν κρατάτε το iPad Pro). Ένας κώδικας που βρέθηκε στο iOS 17.4 λίγο πολύ επιβεβαιώνει ότι η Apple σχεδιάζει να τοποθετήσει την μπροστινή κάμερα στη μακρύτερη πλευρά του tablet, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις βιντεοκλήσεις. Δεν αποκλείεται παράλληλα να δούμε ένα νέο Magic Keyboard αξεσουάρ, σύμφωνα πάντα με τον Gurman.

    Διαβάστε επίσης:

    Honor: Έρχεται στην Ευρώπη το Magic V2 RSR Porsche Design

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles