20.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Honor: Έρχεται στην Ευρώπη το Magic V2 RSR Porsche Design

    Πέντε μήνες μετά την αρχική ανακοίνωσή του, η Honor λάνσαρε επιτέλους το Magic V2 και στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα από τα πιο λεπτά foldables, με τριπλή κάμερα 50 MP, chipset Snapdragon 8 Gen 2 και μια μπαταρία 5,000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 66W.

    Αν έχετε παρακολουθήσει λίγο τις εξελίξεις, θα έχετε ακούσει και για το Magic V2 RSR Porsche Design, το οποίο η εταιρεία σύστησε πριν από μερικές εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου της launch event για το vanilla Magic V2 στην Ευρώπη, η Honor επιβεβαίωσε ότι και η RSR edition θα έρθει και στη δική μας ήπειρο. Δυστυχώς, η εταιρεία δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή ή το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

    Το Honor Magic V2 RSR Porsche Design διατίθεται στην απόχρωση Porsche Agate Grey και το smartphone ενσωματώνει την υπογραφή της Porsche “Flyline” – η οποία περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι γραμμές της οροφής των αυτοκινήτων της κλίνουν προς τα κάτω. Επιπλέον, το RSR λέγεται ότι έχει ένα “sports car fiberglass body”, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό. Το πλαίσιο του είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου και το hinge από κράμα τιτανίου, όπως και το vanilla Magic V2.

    Διαβάστε επίσης:

    Εγκαταλείπει την κατηγορία των smartwatches η Fossil

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles