13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Apple One: Συνδυάζοντας τις συνδρομητικές υπηρεσίες της εταιρείας με κόστος από 14,95$ ανά μήνα

    Εδώ και λίγο καιρό, υπήρχαν φήμες ότι η Apple θα προσφέρει δυνατότητα συνδυασμού των συνδρομητικών υπηρεσιών της και στο χθεσινό event αυτές επιβεβαιώθηκαν. Και το όνομα του νέου bundle πακέτου είναι Apple One.

    Στη νέα υπηρεσία, η Apple ενοποιεί ουσιαστικά όλες τις συνδρομές της σε μία. Η διάθεση του Apple One θα ξεκινήσει το φθινόπωρο και θα διαθέτει τρία πακέτα.

    – Το Apple One Individual περιλαμβάνει τα Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade και 50 GB αποθήκευσης iCloud και κοστίζει 14,95$ ανά μήνα.

    – Το Apple One Family περιλαμβάνει τα Apple Music, TV+, Arcade και 200 ​​GB χώρου iCloud και κοστίζει 19,95$ ανά μήνα, ενώ μπορεί να κοινοποιηθεί σε έως και έξι μέλη της οικογένειάς σας.

    – Τέλος, το Apple One Premier σάς προσφέρει τα Apple Music, TV +, Arcade, News +, Fitness + και 2TB iCloud και κοστίζει 29,95$ ανά μήνα (και αυτό μπορεί επίσης να κοινοποιηθεί σε έως και έξι μέλη της οικογένειας).

    Το πακέτο Premier θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Αυστραλία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, ενώ τα Apple One Individual και Family θα διατεθούν σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές.

    Να σημειωθεί ότι το Apple One σάς δίνει τη δυνατότητα να έχετε δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για οποιεσδήποτε υπηρεσίες δεν έχετε ήδη. Επιπλέον, αν πληρώσετε τη συνδρομή σας με Apple Card, λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων 3%.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles