15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Apple Sales Days στους υπολογιστές Mac και το μοναδικό iPad, για τρεις μέρες μόνο

    Η εταιρεία iSquare, o επίσημος διανομέας προϊόντων της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της έναρξης της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου και μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής, προσφέρει έκπτωση έως 200€ σε όλους τους φορητούς υπολογιστές Mac και δυνατότητα αγοράς iPad τελευταίας γενιάς από 409€ τώρα στα 359€. Όλα από 24 άτοκες δόσεις και με 2 χρόνια εγγύηση. Η προσφορά ισχύει από Παρασκευή 18 έως Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

    apple sale days

    Όλη η οικογένεια των φορητών Mac υπολογιστών σχεδιάστηκε ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες κάθε ξεχωριστού χρήστη σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πλευρές της ζωής του. Οι υπολογιστές Mac εκτελούν ακόμα και την πιο απαιτητική εργασία με ασυναγώνιστη ταχύτητα και απόδοση, ενώ έχουν μοναδική διάρκεια στο χρόνο για να ανταποκρίνονται στις τωρινές και τις μελλοντικές ανάγκες των χρηστών. Η εκπληκτική αυτονομία τους, η απλή χρήση τους και το αγαπημένο design κάνουν τους υπολογιστές Mac την καλύτερη επιλογή.

    Το εκπληκτικό iPad έκτης γενιάς προσφέρει μία μοναδική εμπειρία δημιουργίας, μάθησης, εργασίας και ψυχαγωγίας. Διαθέτει καθηλωτική οθόνη Retina Multi-Touch 9,7 ιντσών και ισχυρό επεξεργαστή A10 Fusion. Επιπλέον υποστηρίζει τη χρήση του Apple Pencil. Το iPad είναι τόσο ευφυές και αποδοτικό που καθίσταται ως πραγματικά μοναδικό στην κατηγορία του.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την προσφορά στα παρακάτω καταστήματα των συνεργαζόμενων εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών προϊόντων Apple της iSquare, στην Ελλάδα: iStorm, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, Document, iSystem και You.gr.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://isquare.gr/applesalesdays

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles