11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Συνάντηση κορυφής μεταξύ των CEO της Apple και Samsung για… τις πατέντες

    Save the date! 19 Φεβρουαρίου συναντώνται οι CEOs της Apple και της Samsung για να διεξάγουν ειρηνευτικές συνομιλίες…

    Σύμφωνα με αναφορά του πρακτορείου Reuters, συνάντηση κορυφής, ανάμεσα στον Tim Cook, CEO της Apple και τον Oh-Hyun Kwon, CEO της Samsung, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, συνοδεία των νομικών τους ομάδων. Αντικείμενο; Μα φυσικά οι συνεχιζόμενες νομικές διαμάχες μεταξύ των δύο εταιρειών σε όλο τον κόσμο για… τις πατέντες.

    File picture illustration of Samsung Electronics' Galaxy S4 and Apple's iPhone 5 taken in Seoul

    Η συνάντηση δεν ενέχει καμία «καλή» θέληση από τις δύο εταιρείες. Δικαστήριο που μελετά τις αλλεπάλληλες προσφυγές των δύο εταιρειών, πρότεινε να συμμετάσχουν σε μία συνεδρία διαμεσολάβησης τον Φεβρουάριο, πριν την εκ νέου έναρξη δίκης που αφορά και πάλι παραβιαζόμενες πατέντες από την Samsung, τον ερχόμενο Μάρτιο. Λίγες μέρες νωρίτερα, οι νομικοί των δύο εταιρειών, είχαν προσπαθήσει να έρθουν σε συμβιβασμό, καθώς βρίσκονται και οι δύο μεριές σε διαδικασία προετοιμασίας για την δικαστική μάχη της άνοιξης.

    Θα καταφέρουν τίποτα ο μετριοπαθής Tim Cook και ο κατά γενική ομολογία δυναμικός Oh-Hyun Kwon; Άγνωστο. Δεν είναι η πρώτη φορά που Apple και Samsung αναγκάζονται να προσπαθήσουν να τα βρουν. Το ζήτημα είναι αν θα αποδειχθεί η πρώτη φορά που θα τα καταφέρουν…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles