25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό προϊόν της Apple που κυκλοφορεί από σήμερα: The Smart Case

    Το πρόβλημα: Έχετε αγοράσει iPad 2 ή νέο iPad, μαζί με το smart cover και συνειδητοποιείτε πως η πλάτη του tablet σας είναι εκτεθειμένη και γρατζουνιέται απ’ όλες τις άγριες επιφάνειες πάνω στην οποία την ακουμπάτε.

    Η λύση: Επιτέλους, σχεδόν 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου iPad και 15 μήνες μετά την κυκλοφορία του iPad 2 η Apple κυκλοφορεί την Smart Case, την θήκη δηλαδή που καλύπτει την πλάτη του iPad σας και παράλληλα διαθέτει το Smart Cover με τις γνωστές λειτουργίες προστασίας και ενεργοποίησης της οθόνης.

    Το Smart Case λοιπόν, καλύπτει πια και την μέχρι τώρα εκτεθειμένη πλάτη του iPad, ενώ το Cover διπλώνει με τους γνωστούς τρόπους που σας επιτρέπουν να στηρίζετε το iPad σας για να πληκτρολογείτε, να διαβάζετε ή να βλέπετε βίντεο.

    Το Smart Case κυκλοφορεί σε 6 έντονα χρώματα και σε πολυουρεθάνη μόνο, προς το παρόν, ενώ όλοι ελπίζουν να κυκλοφορήσει και σε δέρμα. Μπορεί κάποιοι από εσάς να μην νιώσατε την «έλλειψη» όλο αυτό τον καιρό που έχετε το iPad σας, καθώς κυκλοφορούν αρκετές προτάσεις στην αγορά των θηκών για την προστασία της πλάτης της συσκευής σας. Smart Case όμως, δεν υπήρχε και στα 49 δολάρια που ανακοινώθηκε η τιμή του, είμαστε σίγουροι ότι η Apple θα πουλήσει αρκετές χιλιάδες κομμάτια.

    Πηγή: Apple Store US

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles