21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Apple γνωρίζει ότι κάτι δεν πάει καλά με τους χάρτες… αλλά η κατάσταση θα φτιάξει

    Ξημερώματα Παρασκευής για την Ελλάδα, αργά το απόγευμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Apple προχώρησε σε δήλωση στο All Things D σχετικά με όλα όσα έχουν ειπωθεί για την κακή εμπειρία χρήσης που έχουν οι νέοι της χάρτες.

    Στη δήλωσή αυτή αναφέρει:

    Πελάτες μας σε όλο τον κόσμο κατεβάζουν την αναβάθμιση σε iOS 6 που περιέχει περισσότερα από 200 νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των Apple Maps, την πρώτη υπηρεσία μας με χάρτες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία με καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά όπως το Flyover, το turn by turn navigation και την ενσωμάτωση του Siri. Ξεκινήσαμε αυτή την υπηρεσία γνωρίζοντας ότι είναι μία τεράστια πρωτοβουλία και ότι μόλις αρχίσαμε. Οι χάρτες είναι μία λύση που βασίζεται στο σύννεφο και, όσοι περισσότεροι άνθρωποι την χρησιμοποιούν, τόσο πιο καλή θα γίνει. Εκτιμάμε τα σχόλια και τις πληροφορίες που μας δίνουν οι χρήστες και δουλεύουμε σκληρά για να κάνουμε την εμπειρία των χρηστών ακόμα καλύτερη.

    Διαβάζοντας κανείς τη δήλωση, θα σκεφτόταν ότι αν γινόταν πιο δημοσιοσχετίστικη, θα πέθαινε, αλλά, μην περιμένετε μία εταιρεία να πει «τα κάναμε σαλάτα». Διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές, μπορεί να καταλάβει κανείς ότι η Apple αναγνωρίζει πως έχει πολύ δρόμο μέχρι να δώσει την ιδανική τελική εμπειρία σε ένα χαρακτηριστικό που υποτίθεται ότι ήταν ένα από τα πιο βασικά του iOS 6. Αλλά κι ένα χαρακτηριστικό, από την άλλη, που δεν γίνεται να μη λειτουργεί σωστά.

    Πηγή: All Things D

    Φώτο: The Amazing iOS 6 Maps

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles