18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Apple: Θα εγκαινιάσει το χαρακτηριστικό «Find My AirPods» στο iOS 10.3

    Η Apple, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται πυρετωδώς για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο να χάσετε ένα από τα νέα σας AirPods, βοηθώντας σας να βρείτε το χαμένο σας ακουστικό, αν όχι και όλη τη θήκη. Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, η αμερικανική εταιρεία σύντομα θα προσφέρει υποστήριξη των Airpods στην εφαρμογή «Find My iPhone», κάτι που λέγεται πως θα γίνει με την κυκλοφορία του iOS 10.3.

    airpods

    Μέσω της εφαρμογής, οι κάτοχοι των Airpods θα μπορούν να δουν την τρέχουσα ή την τελευταία γνωστή θέση των ακουστικών τους, (αν και φαίνεται πως η Apple θα το αποφασίζει αυτό, βάσει της τελευταίας θέσης της θήκης και όχι των μεμονομένων ακουστικών). Το χαρακτηριστικό αυτό θα παρέχει τόση ακρίβεια θέσης όση χρειάζεται για να καθορίσετε αν τα έχετε αφήσει στο χώρο εργασίας σας, στο σπίτι ή στην κοντινή καφετέρια, όχι όμως και να σας υποδείξει σε ποιο χώρο του σπιτιού βρίσκονται.

    Στη περίπτωση που έχετε χάσει τα ακουστικά που έχουν απομακρυνθεί από την θήκη τους, η Apple κατέστησε εφικτή την αναπαραγωγή ήχου από κάθε ακουστικό. Η αναπαραγωγή του ήχου θα είναι δυνατή για όσο διαρκεί η μπαταρία. Φυσικά κάτι τέτοιο, δε διασφαλίζει σε καμιά περίπτωση ότι θα μπορείτε να βρείτε το ακουστικό σας, αλλά πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό στην περίπτωση που έχουν χαθεί εντός του σπιτιού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles