17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Apple: Το 54% των ενεργών συσκευών τρέχουν iOS 10

    Η Apple ανακοίνωσε επισήμως ότι το iOS 10 βρίσκεται πλέον στο 54% των ενεργών συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρόκειται για ένα ποσοστό που βασίζεται στο συνολικό αριθμό των συσκευών iPhone, iPad και iPod touch που επισκέφθηκαν το Apple Store στις 7 Οκτωβρίου. Το 38% των συσκευών τρέχουν iOS 8, ενώ ένα ποσοστό της τάξεως του 8% διαθέτει την έκδοση iOS 7 ή κάποια ακόμη παλαιότερη.

    apple

    Αν και ο αριθμός των ενεργών συσκευών στις οποίες βρίσκεται το iOS 10 είναι ικανοποιητικός, αποδεικνύεται ότι το τελευταίο αυτό και πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα δεν υιοθετείται τόσο γρήγορα όσο οι προκάτοχοί του. Υπενθυμίζουμε ότι σε λιγότερο από τέσσερις ημέρες από την κυκλοφορία του iOS 9, οι περίπου μισές συσκευές της αγοράς, είχαν αναβαθμιστεί ήδη στη νέα αυτή έκδοση.

    Το iOS 10 φέρει νέες βελτιώσεις σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις, αν και πολλοί τονίζουν ότι τα νέα χαρακτηριστικά που αυτή εισάγει είναι ελάχιστα. Το πιο σημαντικό ίσως χαρακτηριστικό που εισάγει αυτή είναι ότι έχει «ανοίξει» την εφαρμογή Siri και Messages σε υπηρεσίες τρίτων. Παράλληλα όμως η Apple έχει αναβαθμίσει υπηρεσίες όπως το Apple Music, News, Maps, Messages, Siri και Photos. Το Apple Insider αναφέρει πολύ χαρακτηριστικά ότι το ποσοστό αυτό είναι μικρότερο από εκείνο που τρίτες εταιρείες ερευνών έχουν εκτιμήσει. Για παράδειγμα, οι εταιρείες Mixpanel και AppLovin αναφέρουν ότι το ποσοστό διαμορφώνεται στο 55% στο τέλος Σεπτεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles