21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Apple θέλει να δώσει τέλος στις… ουρές έξω από τα καταστήματά της!

    H νέα retail chief της Apple, Angela Ahrendts, φαίνεται πως προσπαθεί να… αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία πραγματοποιεί τα λανσαρίσματα των νέων προϊόντων της.

    First ecstatic customers leave Apple store in London with new iPhone 6

    Και όπως φαίνεται, εκείνο που σκέφτεται είναι να ξεφύγει η Apple από τη λογική των… ουρών που σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα πριν κάθε κυκλοφορία, από την εποχή ακόμη του πρώτου iPhone, το 2007. Πώς θα το πετύχει αυτό; Στρέφοντας τον κόσμο περισσότερο στις προπαραγγελίες.

    apple-leaked-memo-bi

    Αυτό, τουλάχιστον, φανερώνει ένα memo της Ahrendts προς τους υπαλλήλους των Apple Stores, το οποίο διέρρευσε από το Business Insider, σύμφωνα με το οποίο η αμερικανική εταιρεία σκοπεύει να δώσει τέλος σε ένα από τα πιο “εμβληματικά” σκηνικά των τελευταίων ετών που την αφορούν. Τo πάρτυ των ουρών έξω από τα Apple Stores και την αναμονή των fans της, ακόμη και για ολόκληρες νύχτες, έξω από τα καταστήματα.

    H Ahrendts θέλει να ενθαρρύνει τις online προπαραγγελίες, με αφορμή το λανσάρισμα του Apple Watch μέσα στον Απρίλιο, αλλά και του νέου MacBook. Το μεγαλύτερο στοίχημα, ωστόσο, αφορά την κυκλοφορία ενός επόμενου iPhone και το κατά πόσο η Apple θα πείσει τους fans της να περάσουν σε νέα… online εποχή προπαραγγελιών.

    Οι ουρές, έτσι κι αλλιώς, μπορεί να αποτελούσαν ένα είδος… marketing για το Cupertino, αλλά και είχαν κουράσει και ήταν αντικείμενο “ειρωνείας” από πολλούς. Για να δούμε αν η Apple θα περάσει σε νέα λογική λανσαρίσματος νέων προϊόντων λοιπόν στο άμεσο μέλλον και αν η Angela Ahrendts θα αλλάξει ό,τι γνωρίζαμε έως σήμερα σ’ αυτό το κομμάτι…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles