16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τι σχέση έχουν οι U2 με τη σημερινή παρουσίαση της Apple και του iPhone 6;

    H σχέση των U2 με την Apple είναι… μακρόχρονη και οι νεότερες φήμες θέλουν το δημοφιλές συγκρότημα να έχει το δικό του ρόλο στη σημερινή παρουσίαση της αμερικανικής εταιρείας στο Cupertino. H ΝΥΤ μεταδίδει ότι τρία διαφορετικά άτομα που έχουν ενημερωθεί για τα σχέδια της εταιρείας, αναφέρουν ότι ενδέχεται οι U2 θα κάνουν εμφάνιση στο event ανακοίνωσης του iPhone 6 (και του iWatch), ενώ, πιθανότατα, θα ανακοινώσουν συνεργασία, η οποία θα συνδέει το επόμενο album τους με νέα προϊόντα της Apple.

    u2-steve-jobs

    Η σχέση Apple και U2 φτάνει πίσω στο 2004, οπότε και η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει ένα “Special Edition” iPod με τις υπογραφές των μελών του συγκροτήματος. Επιπλέον, ο Bono είχε στενές σχέσεις με τον Steve Jobs (σ.σ., στη φωτογραφία, τους βλέπουμε στην παρουσίαση του συλλεκτικού iPod).

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα παρουσιάσουν Apple και U2 στο σημερινό event και αν, τελικά, το δημοφιλές συγκρότημα θα δώσει το “παρών” στο χώρο της παρουσίασης (ή θα πραγματοποιήσει και μία μίνι… συναυλία) δεν υπάρχουν, ωστόσο λίγες ώρες απομένουν, οπότε το απόγευμα θα μάθουμε τα πάντα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles