20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Apple Vision Pro: Γιατί κάποιοι χρήστες επιστρέφουν το headset πίσω στην εταιρεία

    Πληθαίνουν οι αναρτήσεις στα social media από αγοραστές του Apple Vision Pro που αναφέρουν ότι άρχισαν να επιστρέφουν το headset πίσω στην εταιρεία. Στο Threads, ο product manager του The Verge, Parker Otolani, έγραψε:

    “Τι απογοήτευση αυτή η μέρα. Δεν το πιστεύω, αλλά επέστρεψα το Vision Pro. Είναι απλά πολύ άβολο να το φοράς και κουράζονται τα μάτια μου. Είναι φανερό ότι είναι το μέλλον. Δουλεύει μαγικά. Αλλά οι θυσίες απλά δεν αξίζουν τον κόπο αυτή τη στιγμή για μένα. Θα επιστρέψω με το επόμενο, υποθέτοντας ότι θα διορθώσουν αυτά τα προβλήματα στην άνεση.”

    Με τη σειρά του, ο tech influencer Rjey έγραψε σε ένα tweet: “Ανυπομονώ να επιστρέψω το Apple Vision Pro, πιθανώς το πιο εντυπωσιακό κομμάτι τεχνολογίας που έχω δοκιμάσει ποτέ. Δεν μπορώ όμως να αντέξω αυτούς τους πονοκεφάλους μετά από 10 λεπτά χρήσης.”

    Άλλα σχόλια για το Apple Vision Pro

    Πολλά από τα σχόλια ήταν παρόμοια: επικροτούσαν την τεχνολογία του headset, όμως ο χρήστης του Vision Pro ένιωθε ότι ήταν καλύτερο για τον εαυτό του να επιστρέψει τη συσκευή.

    Υπάρχουν και κάποιοι που επιστρέφουν το Vision Pro για διαφορετικούς λόγους. Στο Threads, η εικονογράφος Olga Zalite φαίνεται ότι δεν ενθουσιάστηκε με τις δυνατότητες του headset, τουλάχιστον όσον αφορά την εφαρμογή του στη δουλειά της. Σημειώνει ότι το Apple Vision Pro δεν είναι φτιαγμένο για multi-user επαγγελματική χρήση και έχει επίσης ένα φυσικό πρόβλημα με τη συσκευή. Ωστόσο, επισημαίνει ότι ο κύριος λόγος για την επιστροφή του αφορά τη δουλειά.

    Η Zalite συγκεκριμένα ανέφερε: “Το να ανοίγεις το Vision Pro δημιουργεί μια αίσθηση παρόμοια με την αποκάλυψη μιας τούρτας γενεθλίων. Η συσκευασία είναι απαράδεκτα μεγάλη. Πολύ μεγάλη! Μεγαλύτερη από οτιδήποτε στο γραφείο μου εκτός από την οθόνη. Δεν ξέρω ακόμα πόσο χρήσιμο θα είναι για την εταιρεία μας, καθώς προορίζεται να αποτελέσει μια συσκευή για έναν χρήστη. Σκοπεύουμε να το συνδέσουμε με ένα γενικό Apple ID και να δούμε τι θα γίνει. Κατά βάθος, η ενθουσιώδης αντίδρασή μου έχει εξασθενίσει. Κυρίως επειδή δεν είναι εφαρμόσιμο στη δουλειά μου και το να βλέπω οθόνες Figma μέσα σε αυτό με κάνει να νιώθω ζαλάδα.”

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Simpsons το έκαναν ξανά! Το Apple Vision Pro σε επεισόδιο του 2016 – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles