15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Apple Watch Series 7: Δείτε το teardown video του κι ανακαλύψτε τον «εσωτερικό» κόσμο του!

    To iFixit είναι το εξειδικευμένο site που μας έχει συνηθίσει στα ποιοτικά teardowns δεκάδων συσκευών, δίνοντας μας τη δυνατότητα να γνωρίσουμε το εσωτερικό τους, αλλά και να καταλήξουμε στο συμπέρασμα για το πόσο εύκολα μπορούν να επισκευαστούν. Οι «ειδικοί» του iFixit δεν δίστασαν πρόσφατα να πιάσουν στα χέρια τους το Apple Watch Series 7 για να δουν «εκ των έσω» το ποιες ήταν οι αλλαγές που έκανε η Apple στο νέο της smartwatch.

    Μάλιστα, για το teardown που θα δείτε παρακάτω έβαλαν το χεράκι τους και πρώην τεχνικοί της Apple, οι οποίοι θέλησαν να μας διαφωτίσουν για τις μικρές (αλλά σημαντικές) αλλαγές που πραγματοποίησε ο κολοσσός των νέων τεχνολογιών στο νέο μοντέλο. Σύμφωνα με τα όσα είδαν, το Apple Watch Series 7 διαθέτει το ίδιο on-cell touch display με το iPhone 13, αποτελώντας σίγουρα μια ποιοτική αναβάθμιση σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα υποψιάζονται οι τεχνικοί που συμμετείχαν στην… «εγχείρηση», το εν λόγω display ενδέχεται να ήταν και η αιτία της καθυστέρησης του Apple Watch Series 7. Επιπλέον, ένα στοιχείο «έκπληξη» που ανακάλυψαν στην πορεία του teardown είναι η μπαταρία του Apple Watch Series 6 μπορεί με ευκολία να χωρέσει στο νεότερο μοντέλο της σειράς. Δείτε το λεπτομερεές teardown και το τι ακριβώς ανακάλυψαν στο video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles