14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το διαμαντένιο Apple Watch που στοιχίζει μόλις… $30.150!

    Το Apple Watch όταν κυκλοφορήσει σίγουρα δεν θα αποτελεί και το πιο φτηνό wearable που υπάρχει στην αγορά, καθώς όλα τα προϊόντα που φέρουν το Apple brand είναι παραδοσιακά λιγάκι πιο… τσιμπημένα. Άρα λοιπόν σκεφτείτε πόσο πολύ πιο τσιμπημένο είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο Apple Watch, το οποίο είναι κατασκευασμένο από… διαμάντια και χρυσάφι!   Apple Watch Diamond edition

    Συγκεκριμένα, ο διάσημος οίκος εμπορίας υπερπολυτελών ειδών Mervis Diamond, δημιούργησε μία ειδική σούπερ lux έκδοση του Apple Watch, που στοιχίζει κοντά στα 30.150 δολάρια (εντάξει; κάθεστε…; μήπως θα θέλατε λίγο νεράκι;). Το προαναφερθέν νούμερο αδιαμφισβήτητα προκαλεί ιλίγγους, καθώς μόνο ελάχιστοι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη είναι σε θέση να δαπανήσουν με ευκολία το συγκεκριμένο. H lux έκδοση του Apple Watch είναι διακοσμημένη με 8 σειρές διαμαντιών των 15 καρατίων και σίγουρα πρόκειται για ένα wearable που δύσκολα περνάει απαρατήρητο. Μάλιστα, η Mervis είναι μία εταιρεία που στο παρελθόν είχε φιλοτεχνήσει ένας πολυτελές iPad, το οποίο στοίχιζε 20.000 δολάρια, όποτε δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα προϊόντα της Apple. Αν και η αγορά ενός διαμαντένιου Apple Watch αποτελεί για το 99% του γήινου πληθυσμού ένα όνειρο θερινής νυκτός, η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino δείχνει ότι γνωρίζει πολύ καλά πως να δημιουργεί tech gadgets, τα οποία μπορούν εύκολα να αποτελέσουν trends, όχι μόνο στο χώρο της τεχνολογίας αλλά και του lifestyle.

    Πάντως, εάν ανήκετε στο 1% του γήινου πληθυσμού οι προπαραγγελίες για το διαμαντένιο Apple Watch έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται μέσω του επίσημου website της Mervis Diamond, με το λαμπερό wearable να υπολογίζεται ότι θα βρίσκεται στα χέρια των κατόχων του, τον Ιούνιο του 2015.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles