18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Βάση Arcade για iPod/iPhone

    Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί! Η βάση Arcade θα ξυπνήσει αναμνήσεις σε αυτούς που ξημεροβραδιάζονταν στις σκοτεινές αίθουσες παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, στα γνωστά μας “ουφάδικα”.

    IMG_0676

    Αυτό το ευφάνταστο docking station μοιάζε με coin-op και διαθέτει joystick και δύο πλήκτρα ελέγχου, ακριβώς όσα χρειάζονται δηλαδή για να παίξουμε ένα κλασικό arcade game! Οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε είναι απλές. Κατεβάζετε από το App store της Apple τα παιχνίδια της Arcade-Arcadie (είναι δωρεάν), τοποθετείτε την συσκευή σας στην βάση και το παιχνίδι ξεκινά! Δε χρειάζεται μπαταρίες αφού ουσιαστικά βλέπετε στην οθόνη της συσκευής σας, ενώ το μόνο που πρέπει να εξασφαλίσετε είναι τη σύνδεση του iPhone (3GS, 4, 4S) ή του iPod Touch (3rd gen) σας με την υποδοχή στο κάτω μέρος του “συρταριού” της συσκευής.

    IMG_0679

    Διατίθεται έναντι €24,9 μέσω του e-boutique.gr και αποτελεί ιδανικό δώρο για τους φίλους ή τον εαυτό σας!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles