18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Arcane: O μαγικός κόσμος του League of Legends μεταφέρεται στο Netflix!

    To Netflix και η Riot Games μεταφέρουν το παγκόσμιο φαινόμενο League of Legends στους τηλεοπτικούς δέκτες με τη σειρά κινουμένων σχεδίων Arcane που έχει προγραμματιστεί να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix το φθινόπωρο του 2021. Η σειρά θα αποτελέσει την πρώτη σειρά της Riot Games για την τηλεόραση. Με επίκεντρο την παγκοσμίως δημοφιλή μυθολογία του League of Legends της Riot, το Arcane είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων, σε ανάπτυξη και παραγωγή της Riot Games με τη συνεργασία της Fortiche Productions. Η ιστορία που διαδραματίζεται στην περιοχή του ουτοπικού Πιλτόβερ και στα καταπιεσμένα βάθη του Ζάουν, ακολουθεί την προέλευση δύο εμβληματικών Ηρώων του League και τη δύναμη που θα τους χωρίσει για πάντα.

    H Dominique Bazay, υπεύθυνη των original animated σειρών για το Netflix δήλωσε σχετικά: «Το League of Legends έχει εμπνεύσει πάθος και υποστήριξη παγκοσμίως και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσει την πρώτη τηλεοπτική σειρά που διαδραματίζεται σε αυτό το σύμπαν, την Arcane. Η σειρά υπόσχεται ότι θα είναι οπτικά εντυπωσιακή και συναρπαστική και ότι θα καθηλώσει τους θεατές.». Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις της Shauna Spenley, Παγκόσμια Διεύθυνση Ψυχαγωγίας στη Riot Games, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά: «Το Arcane δημιουργήθηκε ως μια ερωτική επιστολή προς τους παίκτες και τους θαυμαστές μας, οι οποίοι μας ζητούσαν περισσότερες κινηματογραφικές εμπειρίες, για να βυθιστούν στους κόσμους και στους Ήρωες του League of Legends. Η Netflix, με την απίστευτη παγκόσμια επωνυμία και τον κοινό στόχο να προσφέρει κορυφαίο περιεχόμενο εξαιρετικής ποιότητας, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη που θα μας βοηθήσει να κάνουμε διαθέσιμο το Arcane σε παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο.»

    Η Riot Games συνεχίζει να αναπτύσσει την παγκόσμια βάση θαυμαστών της εντός και εκτός του παιχνιδιού. Έχει συγκεντρώσει πάνω από 14 δισεκατομμύρια προβολές των βίντεό της παγκοσμίως. Στην αναμέτρηση esports Παγκόσμιο Πρωτάθλημα League of Legends 2020 σημειώθηκε ρεκόρ τηλεθέασης με βάση διάφορες μετρήσεις. Συνολικά, σημειώθηκε παρακολούθηση άνω του ενός δισεκατομμυρίου ωρών περιεχομένου σε ολόκληρο τον κόσμο, επεκτείνοντας τη θέση του League ως το esport με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον πλανήτη. Ο τελικός αγώνας κατέγραψε μέση τηλεθέαση ανά λεπτό (AMA) 23,04 εκατομμυρίων θεατών, ενώ σημειώθηκε ρεκόρ μέγιστου αριθμού ταυτόχρονων θεατών (PCU) με 45 εκατομμύρια θεατές. Δείτε και το announcement trailer για να μπείτε στο κλίμα καλύτερα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles