21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας: Διοργάνωσε συνέδριο με θέμα «Γυναίκες στην κυβερνοασφάλεια – Προκλήσεις, Εμπειρίες και Σχέδια για το Μέλλον»

    Την ανάγκη συμπερίληψης περισσότερων γυναικών στον νευραλγικό κλάδο της κυβερνοασφάλειας, ανέδειξε το 1ο Συνέδριο με θέμα «Γυναίκες στην κυβερνοασφάλεια: Προκλήσεις, Εμπειρίες και Σχέδια για το Μέλλον» που διοργάνωσε σήμερα η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας στο Lemon Park στη Λευκωσία.

    H θεματολόγια του συνεδρίου επικεντρώθηκε σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι γυναίκες στον κλάδο, τις δυσκολίες για ανέλιξη και σχέδια για το μέλλον.

    Στο πλαίσιο του συνεδρίου έγιναν παρουσιάσεις από εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA) καθώς και από εκπροσώπους από τον ακαδημαϊκό, ιδιωτικό και δημόσιο τομέα από την Κύπρο και την Ελλάδα.

    Το συνέδριο προλόγισαν με χαιρετισμό τους ο Επίτροπος Επικοινωνιών κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων κα Τζόζη Χριστοδούλου, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κα Ειρήνη Λοϊζίδου-Νικολαΐδου, καθώς και εκπρόσωπος της ENISA-The European Union Agency for Cybersecurity.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles