14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε το Archos 50 Cesium, μία Windows 10 Mobile πρόταση από τη γνωστή γαλλική εταιρεία!

    Η Archos είναι μία κατασκευάστρια εταιρεία η οποία έχει συνδεθεί με μία ευρεία γκάμα από Android-based smartphones, τα οποία διακρίνονται για τις ικανοποιητικές επιδόσεις και το χαμηλό κόστος τους. Η γαλλική εταιρεία πολύ σύντομα (στην έκθεση IFA 2015 συγκεκριμένα) αναμένεται να παρουσιάσει το Archos 50 Cesium, κάνοντας μία πρώτη προσπάθεια στον κόσμο των Windows 10 Mobile συσκευών!

    Archos-50-Cesium

    Το Archos 50 Cesium θα είναι μία χαμηλού κόστους entry-level λύση, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους users να πάρουν μία γεύση από το νέο mobile OS της Microsoft. Ρίχνοντας μία πρώτη ματιά στα επιβεβαιωμένα tech specs του Archos 50 Cesium, καθίσταται σαφές ότι το Windows 10 Mobile κινητό της γαλλικής εταιρείας δεν αποτελεί ένα “μικρό κτήνος” σε επιδόσεις, καθώς στα ενδότερα του θα υπάρχει ένας μάλλον χαμηλής δυναμικότητας quad-core Snapdragon 210 της Qualcomm (με συχνότητα ρολογιού στα 1.1GHz), 1GB μνήμης RAM, display στις 5 ίντσες (με ανάλυση στα 720p), 8GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερες στα 8 και 2 MP και μπαταρία με χωρητικότητα στα 2100mAh. Το Archos 50 Cesium αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πρώτες συσκευές που θα λανσάρουν το λειτουργικό Windows 10 Mobile στην αγορά και δεν διαθέτουν το Lumia brand. H Windows 10 Mobile πρόταση της Archos αναμένεται να στοιχίζει κοντά στα 150 δολάρια και είναι προγραμματισμένη να κάνει την εμφάνιση της μέσα στο Νοέμβριο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles