15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Archos GamePad review

    Οι Android κονσόλες ξεπηδάνε η μία μετά την άλλη από το πουθενά! Δεν τις προλαβαίνουμε! Αυτή τη φορά έχουμε στα χέρια μας ένα… gamepad και πιο συγκεκριμένα, το Archos GamePad. Το συγκεκριμένο πρόκειται για ένα tablet, με τη μόνη διαφορά πως αυτό διαθέτει μερικά κουμπάκια παραπάνω –δεξιά και αριστερά- για να «ψυχαγωγείσαι» καλύτερα.

    archos-gamepad

    Η οθόνη του Archos GamePad είναι 7 ίντσες (ανάλυση 1024×600) και capacitive, οπότε είναι ακριβώς «ό,τι πρέπει» –ούτε μεγάλη, ούτε μικρή. Μέσα του θα βρεις έναν διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.60GHz, μια τετραπύρηνη κάρτα γραφικών και 1 GB μνήμης RAM. Επίσης, το Archos ενσωματώνει Wi-Fi, μικρόφωνο, σένσορα βαρύτητας, μπροστινή κάμερα, έξοδο mini HDMI. Από χώρο αποθήκευσης έχει από μόνο του 8GB, αλλά αν δεν σου κάνουν, μπορείς να τα επεκτείνεις με κάρτα microSD, μέχρι και 64GB!

    Σε ό,τι αφορά τα κουμπιά τώρα: τα βελάκια του GamePad αντί να αποτελούνται από ένα ενιαίο κουμπί (τον γνωστό σε όλους εμάς τους gamers, σταυρό), στην ουσία απαρτίζεται από τέσσερα ξεχωριστά κουμπάκια! Το ωραίο είναι πως μπορείς να προγραμματίσεις τα κουμπιά σε κάθε παιχνίδι καθώς και το μέρος της οθόνης που θες να «πατάνε» ή εν τέλει να εκτελούν τη λειτουργία που τους αναθέτεις! Κάτι παρόμοιο είχαμε κάνει και με το χειριστήριο του PS3 στο iPad! Ε, και αν κάποιο παιχνίδι δεν βολεύει, βάλε δάχτυλο! :P

    Στο κουτί του βρήκαμε έναν φορτιστή με τρία ανταλλακτικά για να μπορείς να το φορτίζεις σε όλες τις πρίζες του κόσμου! :P Μέσα στο πακέτο, εκτός από τη χαρτούρα (οδηγίες χρήσης κλπ), το GamePad έρχεται μαζί με ένα καλώδιο USB, για σύνδεση με τον υπολογιστή σου.

    Το λογισμικό του Archos GamePad είναι το Android 4.1 Jelly Bean, φυσικά η έκδοση για tablets. Καθώς δε έχει και οθόνη αφής, το εν λόγω μοντέλο μπορεί άνετα να δουλέψει και σαν απλό tablet, αφού ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες ενός τέτοιου! Το χρειάζεσαι λοιπόν; Αν το φορητό gaming είναι το «κομμάτι» σου, και παράλληλα θες και μια προσιτή φορητή συσκευή, μην το σκέφτεσαι καν: τσίμπα το! ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles