20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τα Archos Τitanium ίσως είναι τα πιο τίμια tablet που έχουμε δει στη CES 2013

    Το μέγεθος δεν μετράει  (πάντα). Ούτε το high end με τα περισσότερα pixels per inch και τους super-duper επεξεργαστές, ειδικά όταν δεν μπορείς να τα πληρώσεις. Καμιά φορά, κι εμείς οι ίδιοι ξεχνάμε πως ένα iPad κοστίζει περισσότερο από ένα βασικό μισθό (για όποιον το έχει) και οι high-end συσκευές, είναι πολύ απλά, συσκευές που δεν αφορούν τους περισσότερους από εμάς.

    Έτσι, ψάχνουμε tablets τα οποία μπορούν με αξιοπρέπεια να κάνουν την δουλειά τους, σε μία τιμή που δεν θα τινάξει τον ετήσιο προϋπολογισμό ενός μισθωτού στον αέρα και η σειρά των νέων Titanium που παρουσίασε η Archos είναι ακριβώς αυτό: good value for money.

    Οι τιμές που σας αναφέρουμε είναι τιμές που ανακοινώνει η εταιρεία στην ενημέρωση τύπου και δεν έχουμε κανένα λόγο να τις αμφισβητούμε. Η Archos ανακοίνωσε το 7 ιντσο Archos 70 στα 119 ευρώ, το 8-ινστο Archos 80 στα 169 ευρώ, το 10,1 ιντσών 101 στα 199 ευρώ και το 9,7 ιντσών  97 στα 249 ευρώ. Τα μοντέλα αυτά «μοιράζονται» σχεδόν τα ίδια τεχνικά που αφορούν τους επεξεργαστές και τη μνήμη: διπύρηνος επεξεργαστής στα 1,6 GHz με τετραπύρηνη GPU, 8GB μνήμη που φτάνει μέχρι τα 64GB με επέκταση, 2 MP κάμερα και Android Jelly bean. Όσον αφορά την ανάλυση, το καλύτερό τους είναι το 9,7 με ανάλυση 2048×1536.

    Όσοι είδαν τα νέα Archos Titanium από κοντά στη CES, είπαν ακριβώς το ίδιο πράγμα: πως είναι πολύ καλά, budget tablets. Μπορεί να μην «τρελάθηκαν» με τον συνδυασμό αλουμινίου με πλαστικό, αλλά “hey!” στις ίδιες τιμές, βλέπουμε εδώ tablets με φανερά χάλια πλαστικά και πολύ ελλειμματικές δυνατότητες (πχ, δεν έχει πρόσβαση στο Google Play).

    Περιμένουμε να τα δούμε από κοντά. Αν οι τιμές δεν διαφοροποιηθούν πολύ, σίγουρα θα συνεχίσουμε τα μιλάμε για τα πλέον τίμια tablets.

    Πηγή: Archos

    Φωτο: Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles