21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Are you ready? Σήμερα η μεγάλη ανακοίνωση του Sony PlayStation 5!

    Μπορεί η λαίλαπα του Κορονοϊού να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και να έχει επισκιάσει τα πάντα στην καθημερινότητα μας (η οποια έχει αλλάξει… άρδην), παρόλα αυτα το gaming δεν σταματάει ποτέ, για αυτό και σήμερα κάπου στο απογευματάκι (18:00 ώρα Ελλάδος), η Sony αναμένεται να προχωρήσει στην μεγάλη ανακοίνωση του PlayStation 5! Σε αυτή τη φάση η νέα κονσόλα της Sony παραμένει ένα μυστήριο, καθώς λίγα πράγματα έχουν διαρρεύσει για τις τεχνικές δυνατότητες της και τα όσα θα προσφέρει στην τεράστια fanbase, ωστόσο ύστερα και από την παρουσίαση των τελικών specs του Xbox Series X, πριν από περίπου δύο ημέρες, τώρα έχει φτάσει και η σειρά της Sony για να κάνει τη κίνηση της!

    Την ειδική παρουσίαση, η οποία θα εστιάζει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος έχει αναλάβει ο system architect Mark Cerny, ο οποίος θα μας μυήσει στα μυστικά της νέα κονσόλας, η οποία σύμφωνα με τους υπευθύνους του ιαπωνικού κολοσσού του gaming αναμένεται να διαμορφώσει το μέλλον του gaming (και ελπίζουμε κιόλας να τη δούμε και από πλευράς εξωτερικού σχεδιασμού). Αν και ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα tech specs του, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το PlayStation 5 θα διαθέτει custom-made 8πύρηνη CPU (θα βασίζεται στην τρίτη γενιά των Ryzen της AMD), μία custom-based GPU με την σφραγίδα της AMD Radeon, ενώ θα υποστηρίζει ανάλυση 8K, 3D audio, 4Κ gaming στα 120Hz, έξυπνη ενεργειακή συμπεριφορά αλλά και ένα σούπερ ταχύτατο SSD δίσκο.  Το event θα παρουσιαστεί στο  the official PlayStation blog και πραγματικά… ανυπομονούμε! Υπομονή λίγες ώρες μείνανε… 

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles