20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται το smartphone των… 20 δολαρίων

    Από τις πλέον ευχάριστες ειδήσεις στο χώρο των κινητών είναι όταν διαβάζουμε για budget smartphones με επιδόσεις που τα κάνουν να αξίζουν τα λεφτά τους. Ή για την αυξανόμενη προσοχή που δείχνουν οι εταιρείες σε οικονομικές προτάσεις, πέρα από τις πανάκριβες ναυαρχίδες, στις οποίες, πολλές φορές, στρέφονται τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν μπορούμε, λοιπόν, να μην προσέξουμε τις πληροφορίες που θέλουν την ARM να σημειώνει στo πλαίσιo του δεύτερου Tech Day της ότι, μέσα στους επόμενους μήνες, θα γνωρίσουμε το smartphone των… 20 δολαρίων.

    ARM-cheap-smartphone

    Κι ενώ ήδη μας έχει συστηθεί το Firefox OS smartphone των 25 δολαρίων, η ARM πιστεύει ότι σύντομα μπορεί να ακολουθήσει ένα μονοπύρηνο Cortex-A5 Android smartphone (2.5G) στην τιμή μόλις των 20 δολαρίων.

    Η ARM έχει, σε κάθε περίπτωση, βαθιά πίστη στην άνοδο των entry-level smartphones στη αγορά, περιμένοντας ότι έως το 2018 οι αποστολές τους θα φτάσουν το 1 δισεκατομμύριο, διπλάσιες δηλαδή απ’ ό,τι ήταν το 2013. Ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις της και, επιτέλους, να βλέπουμε όλο και πιο συχνά “best value for money” smartphones, ακόμη κι αν δεν κοστίζουν μόλις… 20 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles