25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Arma 3 review

    Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι το είχαμε αρκετό καιρό στα χέρια μας, ωστόσο αρχικά βρισκόταν σε alpha στάδιο οπότε δεν μπορούσα να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Ο λόγος γίνεται για το Arma 3 της Bohemia Interactive, ίσως του καλύτερου προσομοιωτή πολέμου που θα βρεις σε videogame.

    arma-3-review

    Αρχικά το παιχνίδι κυκλοφόρησε χωρίς κάποιο ολοκληρωμένο campaign, βασισμένο στα σενάρια που δημιουργούσαν και ανέβαζαν οι χρήστες, αλλά και σε μερικά challenges που είχε από μόνο του. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο έχουν ήδη προστεθεί τα δύο campaigns του παιχνιδιού και αναμένεται και ένα τρίτο. Το Arma 3 θα σε βάλει στο κλίμα του πολέμου σε δύο νησιά, τα Altis και Stratis, τα οποία φέρουν άρωμα ελληνικό, μιας και το Altis είναι ουσιαστικά η Λήμνος! Γύρω στο 2030 ξεσπά εμφύλιος μεταξύ των δύο αυτών νησιών, μέχρι να επέμβει το ΝΑΤΟ για να λύσει το θέμα. Ξέρεις, κλασικά πολιτικά ζητήματα.

    Το Arma 3 δεν είναι το κλασικό FPS που περιπλανιέσαι σε έναν χάρτη πυροβολώντας οτιδήποτε βρίσκεις μπροστά σου. Στο παιχνίδι της Bohemia θα παιδευτείς πολύ για να το μάθεις. Είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από το Arma 2 και άξιος συνεχιστής της σειράς Arma. Ο χάρτης είναι ανοιχτού κόσμου και ο ρεαλισμός του παιχνιδιού «χτυπάει κόκκινο».

    Διάβασε το υπόλοιπο review στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles