15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Arnold Schwarzenegger: Η ζωή ενός θρύλου έρχεται στο Netflix (trailer)

    Το πρώτο trailer για το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με σημείο αναφοράς τη ζωή του Arnold Schwarzenegger δόθηκε στη δημοσιότητα, επιτρέποντας μια πιο σχολαστική ματιά στην απίστευτη ιστορία του γνωστού ηθοποιού, bodybuilder και πολιτικού.

    Το video, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παραπάνω, παρουσιάζει το Schwarzenegger να μιλάει για τη ζωή του, με συνοδεία άφθονου αρχειακού υλικού. «Υπήρχαν πολλά πράγματα που έπρεπε να μάθω. Εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσω», λέει ο Schwarzenegger στο κλιπ. «Αν τραυματιστείς, ο αθλητισμός έχει τελειώσει. Αλλά το μόνο πράγμα που κανείς δεν μπορεί να πάρει από σένα είναι το μυαλό σου», συνεχίζει.

    Δείτε το trailer:

    Το ντοκιμαντέρ θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών σε τρία μέρη, προβάλλοντας το «ταξίδι του Schwarzenegger από την επαρχία της Αυστρίας μέχρι την εκπλήρωση του αμερικανικού ονείρου». Η σειρά θα περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις από τους «φίλους, εχθρούς, συμπρωταγωνιστές και παρατηρητές» του ηθοποιού, αρκετά ενδιαφέρουσες. Η Lesley Chilcott σκηνοθετεί και είναι εκτελεστικός παραγωγός. Η ίδια υπόσχεται μια συναρπαστική ματιά στη ζωή ενός θρύλου.

    Το ντοκιμαντέρ Arnold θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Ιουνίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Barry: Διαθέσιμος ο 4ος και τελευταίος κύκλος της βραβευμένης σειράς (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles