17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    O Arnold Schwarzenegger πρωταγωνιστεί στο Mobile Strike που κυκλοφόρησε για iOS και Android!

    Η Machine Zone είναι η εταιρεία που έχει συνδεθεί με το Game of War, ένα mobile game που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εμπορικά πετυχημένα mobile games όλων των εποχών. Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας του,  είναι ότι ο εν λόγω τίτλος πετυχαίνει κέρδη που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο δολάρια! Με τα χρήματα να ρέουν… Η Machine Zone κατά την προσφιλή της τακτική, επιστρατεύει γνωστές διασημότητες για να προωθήσει τα games της, μην διστάζοντας να δαπανήσει μυθικά ποσά για να τους πείσει να συμμετέχουν στα διαφημιστικά spot της. Έτσι λοιπόν μετά την Kate Upton και Mariah Carey, η Machine Zone έκλεισε ένα “deal” με τον μυθικό Arnold Schwarzenegger, ο οποίος θα είναι το πρόσωπο του νέου MMO F2P τίτλου της Mobile Strike!

    Mobile Strike 2

    Ο αγαπημένος Arnie συμμετέχει στο artwork του παιχνιδιού και όπως μπορείτε να φανταστείτε για μία ακόμη φορά, η Machine Zone τα έσκασε κανονικά! Σκεφτείτε μόνο ότι η Mariah Carey για να κάνει ένα πέρασμα στο διαφημιστικό spot του Game of War της τάξης των 10 δευτερολέπτων υπέγραψε μία συμφωνία με… επταψήφιο νούμερο, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πάνω-κάτω πόσα θα πάρει o Arnold (ο οποίος ποζάρει ως στρατηγός και ως… Commando από τα νιάτα του). Μάλιστα, η Machine Zone δημιούργησε ένα νέο studio για να αναλάβει την αποκλειστική διαχείριση του Mobile Strike, το οποίο απαρτίζεται από προσωπικό 500 ατόμων. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το Mobile Strike θα το βρείτε στα stores της Apple και της Google.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles