24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Αrnold Schwarzenegger θα είναι ο νέος παρουσιαστής του The Celebrity Apprentice

    O δύο φορές εκλεγμένος κυβερνήτης της Καλιφόρνια και πασίγνωστος πρωταγωνιστής του franchise Εξολοθρευτής, Αrnold Schwarzenegger θα είναι ο επόμενος host του διάσημου show του NBC, The Celebrity Apprentice. O Schwarzenegger θα πάρει την θέση του πολύ Donald Trump που αυτή την εποχή προσπαθεί να λάβει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και να βάλει στη συνέχεια υποψηφιότητα για το Λευκό Οίκο.

    arnold_schwarzenegger_terminator_genisys-wide

    Τo NBC όπως ήταν αναμενόμενο δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την εξέλιξη και χαρακτήρισε τον Arnold ως την επιτομή του “global brand” όσο αφορά το entertainment και όχι μόνο. Μένει να δούμε πως θα τα πάει ο Schwarzenegger σ’ ένα τέτοιο project αφού δεν έχει δοκιμάσει κάτι ανάλογο ποτέ και αν θα μπει στον πειρασμό να αλλάξει τη φράση σήμα κατατεθέν του show, “You’re Fired!”. Προφανώς και το “You’re Terminated” πρέπει να παίζει πολύ πλέον στις εταιρείες στοιχημάτων.
    Στην επτάχρονη πορεία του στο The Celebrity Apprentice o Trump κατάφερε να εκτινάξει τη φήμη του, αλλά και να συγκεντρώσει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles