15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Arrival: η Amy Adams πραγματοποιεί την πρώτη επαφή στο επίσημο τρέιλερ της ταινίας

    Η Paramount Pictures έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο -international- τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας με τίτλο “Arrival”, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Amy Adams (Batman v Superman: Dawn of Justice), Jeremy Renner (The Avengers), Forest Whitaker (Rogue One: A Star Wars Story) και Michael Stuhlbarg (Men in Black 3).

    sdfds

    Σε σκηνοθεσία του Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario), η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ted Chiang, που εκδόθηκε το 1998 με τίτλο “Story of Your Life”, και σε σενάριο του Eric Heisserer (The Thing (2011)). Όταν ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο προσγειώνεται στη Γη, συντάσσεται μια εξειδικευμένη ομάδα – με αρχηγό την ειδική γλωσσολόγο Louise Banks (Amy Adams) – για να το ερευνήσουν. Καθώς η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος ενός παγκόσμιου πολέμου, η Banks και η ομάδα αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο για να βρουν τις απαντήσεις, και για να τις βρούνε, θα αδράξει μια ευκαιρία που μπορεί να βάλει την ζωή της σε κίνδυνο, ίσως και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

    “Δεν πρόκειται για ένα νέο σύμπαν. Όλα τα γεγονότα συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο, τώρα.” δήλωσε η Adams. “Το ότι δεν χρειάστηκε να μεταφερθώ σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν σούπερ-ήρωες, ο οποίος είναι εξίσου ενδιαφέρον, με βοήθησε να εδραιώσω τον χαρακτήρα και την εμπειρία.”

    Ο Jeremy Renner που πρωταγωνιστεί στην ταινία ως φυσικός, δήλωσε: “Δεν έχω παίξει ποτέ έναν έξυπνο τυπάκο. Πίστευα πως ήταν μεγάλη πρόκληση.”

    Η ταινία Arrival θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στις 2 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Ταινιών της Βενετίας, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα προβληθεί στις 11 Νοεμβρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles