21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ας ρίξουμε μία πρώτη ματιά στο Xenomorph του Alien: Covenant

    Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει τις παρθενικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Alien: Covenant, το πολυαναμενόμενο sequel του Prometheus. Τώρα ήρθε η ώρα για κάτι παραπάνω από την ταινία που θα καταφθάσει στις αίθουσες σ’ ένα χρόνο περίπου από σήμερα. Και αυτό το παραπάνω δεν είναι άλλο από μία πρώτη, μικρή γεύση από το Xenomorph. Ή κάτι ίσως πιο τρομακτικό από αυτό.

    landscape-1448878006-alien-xenomorph

    Ένα behind-the-scenes video που ανέβηκε στο επίσημο λογαριασμό του Alien Anthology, με το επιβλητικό tagline  “Where it all begins”, δείχνει ένα εντυπωσιακό χέρι που υπόσχεται μπόλικο τρόμο. Μπορεί το 2014 ο Ridley Scott να είπε πως έχει τελειώσει με το περίφημο τέρας του Alien franchise, Xenomoprh (“The beast is done”) ωστόσο απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα ίσως αυτό να κάνει μία εντυπωσιακή επιστροφή. Εκτός κι αν ο σκηνοθέτης που ξέρει το sci-fi όπως κανένας άλλος, ετοιμάζει κάτι διαφορετικό και θα μας συστήσει ένα ολοκαίνουργιο “beast”.
    Όπως είναι ήδη γνωστό στο φιλμ θα επιστρέψει ο Michael Fassbender ως androi David, με το καστ να συμπληρώνουν οι Noomi Rapace, Katherine Waterston, Jussie Smollett και Danny McBride. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 4 Αυγούστου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles