13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ASBIS: Ανέλαβε την αποκλειστική διανομή της νέας πλατφόρμας μεταφοράς περιεχομένου Cellebrite για Κύπρο και Ελλάδα

    cellebrite asbis

    Την αποκλειστική διανομή των λύσεων της πλατφόρμας Cellebrite στην Ελλάδα και Κύπρο μέσω του δικτύου μεταπωλητών της ανακοίνωσε η ASBIS. Η Cellebrite με έδρα το Ισραήλ, έχει αναπτύξει μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφοράς περιεχομένου, που  διευκολύνει την αποδοτική διαχείριση και λειτουργία των δεδομένων των κινητών τηλεφώνων καθόλα τα στάδια του κύκλου ζωής τους ως ακολούθως:

    Κατά την Αγορά:

    Αγοράζοντας ένα καινούργιο κινητό, η πλατφόρμα Cellebrite σας μεταφέρει τα δεδομένα από το παλιό σας κινητό στο καινούργιο σε μηδενικό σχεδόν χρόνο!  Δημιουργεί επίσης αντίγραφα ασφαλείας για να ξεκινήσετε την χρήση του κινητού σας με ασφάλεια.

    Κατά την Χρήση:

    Βοηθά στην μεγιστοποίηση αξίας με βελτιστοποίηση απόδοσης του κινητού σας, ενημερώνοντας σας για τις απαραίτητες εφαρμογές που πρέπει να λειτουργούν στο κινητό σας, προσφέροντας σας νέες εφαρμογές σε ειδικές προσφορές.

    Συντήρηση:

    Βοηθά στην μείωση δαπανών επισκευής του κινητού σας , χρόνου και κόστους αφού μέσω διαγνωστικού ανιχνεύει και διορθώνει βασικά προβλήματα των κινητών τηλεφώνων.

    Αναβάθμιση:

    Εύκολα και γρήγορα αναβαθμίζει το κινητό σας, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας θα μείνουν ασφαλή.

    Ο Γενικός Διευθυντής της Asbis Mediterranean, κος Λεύκιος Θεοδοσίου, μιλώντας για το θέμα αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά “Τα κινητά μας τηλέφωνα περιέχουν όλo και περισσότερα προσωπικά και επαγγελματικά δεδομένα τα οποία μας είναι απαραίτητα, ως αποτέλεσμα, οι λύσεις της Cellebrite έχουν τώρα μεγάλη χρησιμότητα αφού εύκολά και γρήγορα τα δεδομένα σας μεταφέρονται με ασφάλεια”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles