21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    ASBIS Mediterranean: Ανέλαβε τη διανομή και την τεχνική υποστήριξη της Blackberry στην Κύπρο

    blackberry asbis distribution

    Η ASBIS Mediterranean ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη της διανομής των προϊόντων Blackberry, αποτελώντας έτσι τον επίσημο διανομέα του συνόλου των προϊόντων Blackberry για την αγορά της Κύπρου. Με την κίνηση αυτή η ASBIS Mediterranean κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα μεγάλο παγκόσμιο brand στην γκάμα των προϊόντων που διανέμει, αφού όπως είναι γνωστό, η BlackBerry, αποτέλεσε την νέα επαναστατική πρόταση στην αγορά των κινητών όταν λανσαρίστηκε το 1999.

    Το μεγάλο «Comeback» της Blackberry γίνεται σήμερα, με τα τρία τρέχοντα μοντέλα Blackberry Classic, Passport και Z30, που φέρουν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες και προσφέρουν επαγγελματικές λύσεις κινητής, συνδυάζοντας παραγωγικότητας, απρόσκοπτη επικοινωνία και συνεργασία και πάνω από όλα ασφάλεια. Και τα τρία αυτά νέα smartphones της Blackberry είναι ήδη διαθέσιμα από την ASBIS Mediterranean για διανομή στην Κυπριακή αγορά.

    Σημειώνεται επίσης ότι η ASBIS Mediterranean, πέραν της διανομής, ανέλαβε και την τεχνική υποστήριξη της Blackberry στην Κύπρο.

    Αναφερόμενη στο θέμα αυτό η κα Ειρήνη Χαραλάμπους, Category Manager της Asbis Mediterranean για smartphones και tablets, δήλωσε χαρακτηριστικά «Με τη σειρά των Blackberry smartphones η Asbis Mediterranean προσφέρει μια εξειδικευμένη επιχειρησιακή λύση στο δίκτυο διανομής της, ειδικά για εταιρικούς πελάτες».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles