21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ASBIS: Tιμήθηκε με το βραβείο «CIPA International Investment»

    Άλλη μια σημαντική διάκριση για την ASBIS, που βραβεύθηκε πριν από λίγες μέρες με το «CIPA International Investment Award». Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία, για την απονομή των 3ων  CIPA International Investment Awards, η ASBIS τιμήθηκε με το βραβείο «CIPA International Investment Award».

    Siarhei Kostevitch_Asbis

    Το βραβείο απονεμήθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ASBISc Enterprises Plc, Siarhei Kostevitch, από τον  Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Καδή, και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου, Κύριο Χρήστο Μιχαηλίδης.

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, η ASBISc Enterprises Plc, (ASB:WSE), συμβάλλει ουσιαστικά στην οικονομία του νησιού, αφού με έδρα τη Λεμεσό, είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες διανομής προϊόντων τεχνολογίας στον κόσμο , με ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομής σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή ,την Αφρική και τη Λατινική Αμερικής και με τοπικά γραφεία πωλήσεων σε 28 χώρες. Παράλληλα, η ASBISc Enterprises Plc εργοδοτεί περισσότερα από 1700 άτομα, εκ των οποίων τα 200 βρίσκονται στην Κύπρο, στα ιδιόκτητα κεντρικά γραφεία που διατηρεί η εταιρεία στην Λεμεσό.

    Η έδρα της εταιρείας στεγάζει την κεντρική υπηρεσία αγορών και την παγκόσμια λειτουργία ελέγχου, οι οποίες κεντρικά παρακολουθούν τις παγκόσμιες δραστηριότητές της εταιρείας , συμπεριλαμβανομένων των αγορών, της αποθήκευσης , της ανάπτυξης, των μεταφορών και των χρηματοοικονομικών. Επίσης στα κεντρικά γραφεία στεγάζονται και οι δυο εμπορικές θυγατρικές της: η ΑSBIS EAST MEDITERANEAN οι οποία διανέμει τα προϊόντα και υπηρεσίες της ASBIS Enterprises Plc στην Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ και η PrestigioPlaza Ltd η οποία δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο με δύο καταστήματα στη Κύπρο και με online κατάστημα με παγκόσμια κάλυψη.

    Σημειώνεται ότι τα CIPA International Investment Awards αναγνωρίζουν ξένες εταιρείες που έχουν επενδύσει στην Κύπρο, βοηθώντας τη χώρα να καθιερωθεί ως ένα διεθνές επιχειρηματικό κέντρο για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles