18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ASBIS: H Bang & Olufsen παρουσιάζει το «BeoSound Theatre»

    Φτιαγμένη με τη φιλοδοξία να είναι η πιο ισχυρή και καθηλωτική ηχητική μπάρα στον κόσμο, η δανέζικη μάρκα ήχου Bang & Olufsen ανακοίνωσε σήμερα το BeoSound Theatre. Μία καινοτόμα και σχολαστικά κατασκευασμένη ηχητική μπάρα υψηλής ποιότητας που προσφέρει τη δύναμη ενός οικιακού κινηματογράφου πολλαπλών προϊόντων, όλα σε ένα μοναδικό προϊόν.


    «To BeoSound Theatre προσδιορίζει πλήρως τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι. Με τον ισχυρό ήχο, την πλατφόρμα προηγμένης τεχνολογίας και τη ιδιαίτερη σχεδίασή του, φέρνουμε την εμβάπτιση μιας ρύθμισης πολλαπλών ηχείων σε μία ηχητική μπάρα που χωράει άψογα με οποιαδήποτε οθόνη», δήλωσε ο Kristian Tear CEO της Bang & Olufsen και συνέχισε: «Με το BeoSound Theatre απελευθερώνουμε πλήρως τις δυνατότητες των υπηρεσιών ροής υψηλής ποιότητας που είναι τώρα διαθέσιμες στους πελάτες και φέρνουμε τη μαγεία της κινηματογραφικής εμπειρίας στο σπίτι. Ταυτόχρονα, είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί για δεκαετίες λόγω του αρθρωτού σχεδιασμού του, που σας επιτρέπει να ενημερώσετε, αντί να αντικαταστήσετε, αυτή την όμορφη ηχητική μπάρα».

    Για να δημιουργήσετε την ισχυρή και καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία, το BeoSound Theatre διαθέτει 12 προγράμματα οδήγησης ηχείων, συμπεριλαμβανομένων δύο ειδικά κατασκευασμένων γούφερ 6,5” και ισχύος ενίσχυσης 800 watt, παρέχοντας επίπεδο πίεσης ήχου έως και 112 dB. Η καθαρότητα της ομιλίας διαχειρίζεται το προσαρμοσμένο κεντρικό κανάλι. Η ευθυγράμμιση αυτών των προγραμμάτων οδήγησης εξασφαλίζει καλύτερη κατανομή ήχου, βελτιώνοντας την ποιοτική εμπειρία ήχου για όλους στο δωμάτιο, ενώ η κατευθυντικότητα έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας ομιλίας.  Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προγράμματα οδήγησης ηχείων συνεργάζονται όχι μόνο για την παραγωγή ήχου, αλλά και για τον έλεγχο του πλάτους και της κατεύθυνσης της δέσμης.

    Η Bang & Olufsen είναι γνωστή για τη μοναδική της προσέγγιση στη χειροτεχνία και το σχεδιασμό. Με βάση τις αρχές της αρθρωτής διαμόρφωσης, οι πελάτες μπορούν εύκολα να μετατρέψουν το soundbar σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία τηλεόρασης Bang & Olufsen επιτοίχια ή επιδαπέδια, ώστε να συνδυάζεται τέλεια και να μην καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από την υπάρχουσα τηλεόρασή τους. Επιπλέων, μεταξύ της σύνδεσης της βάσης και της οθόνης της τηλεόρασης μπορείς έξυπνα να κρύψεις κάθε ακαταστασία για να παρουσιάσετε την τηλεόραση ως ενσωματωμένο σχέδιο, το στήριγμα περιλαμβάνει μια θήκη για την τοποθέτηση έξυπνων κουτιών τηλεόρασης και για τα καλώδια από το οπτικό πεδίο.

    «Ήμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση της Bang & Olufsen και της νέας δημιουργίας του BeoSound Theatre, που θα δημιουργήσει ένα μοναδικό κινηματογραφικό σκηνικό σε κάθε χώρο. Τώρα οι πελάτες μας θα μπορούν να επενδύσουν σε προϊόντα που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με την τηλεόραση τους» – σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS KYPROS Ltd.

    Παρόλο που το BeoSound Theatre είναι μια ισχυρή λύση ενός προϊόντος, μπορεί να εξελιχθεί για να χρησιμοποιηθεί ως αποκλειστικό κέντρο ήχου, παρέχοντας νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε τον οικιακό σας κινηματογράφο. Ξεκινώντας με επτά ενσωματωμένες εξόδους και υποστηρίζοντας εώς και 16 εξωτερικά ηχεία, μπορεί να αποτελέσει την καρδιά μιας ολοκληρωμένης διαμόρφωσης Surround Dolby Atmos 7.1.4. Σε αυτήν την ρύθμιση, το BeoSound Theatre λειτουργεί ως κεντρικό ηχείο που συνδυάζει την αποκωδικοποίηση Dolby Atmos και την προσαρμοσμένη μετα-επεξεργασία με ιδιόκτητο αλγόριθμο True Image της Bang & Olufsen για να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες όλων των ηχείων Bang & Olufsen. Επιπλέον, το BeoSound Theatre έρχεται με ένα νέο σύστημα διαχείρισης μπάσων που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Αυτό όχι μόνο σας δίνει τις μέγιστες δυνατότητες ολόκληρου του συστήματος, αλλά βοηθά επίσης στον έλεγχο του συντονισμού στην αίθουσα ακρόασης, διασφαλίζοντας ότι τα διάφορα μεγάφωνα λειτουργούν μεταξύ τους και όχι το ένα εναντίον του άλλου.

    Το BeoSound Theatre έρχεται με την νέα τεχνολογία εγκατάστασης της Bang & Olufsen που ονομάζεται Roomsense. Τοποθετώντας το εξωτερικό μικρόφωνο στη θέση ακρόασης, το BeoSound Theatre θα συνεργαστεί με την εφαρμογή Bang & Olufsen για να μετρήσει την απόσταση από τον ακροατή έως τη γραμμή ήχου. Αλλά περισσότερο από αυτό, θα αναθέσει επίσης έναν ρόλο σε κάθε ηχείο με βάση τις διαφορετικές τοποθετήσεις, θα πραγματοποιήσει αντιστάθμιση ήχου για κάθε ηχείο. «Με το Roomsense όλοι μπορούν να κάνουν την τέλεια ρύθμιση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αλλά εξίσου σημαντικό, επιτρέπει κάθε είδους τοποθέτηση ηχείων, ώστε η διακόσμηση τω σπιτιών να γίνεται όπως επιθυμούν και όχι με βάση την τυπική τοποθέτηση των ηχείων», είπε ο Jakob Dyreby.

    Το BeoSound Theatre θα το βρείτε σε επιλεγμένους μεταπωλητές μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS σε Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσο e-mail στο [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles