16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ASBIS: Η Logitech παρουσιάζει τις δύο νέες σειρές προϊόντων, τις κάμερες Web Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe

    Η νέα κατηγορία webcam και τα εκσυγχρονισμένα ακουστικά φέρνουν ποιότητα, στυλ, προσιτή τιμή και βιωσιμότητα στους σημερινούς εργαζόμενους.

    Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι περισσότερο από το 89% των ενηλίκων που εργάζονται από το σπίτι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις μη κολακευτικές γωνίες κάμερας, τις κακές συνθήκες φωτισμού και τους περιορισμούς του οπτικού πεδίου όταν χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη κάμερα φορητού υπολογιστή.

    Η σειρά Brio 500 είναι μια νέα κατηγορία webcam που επιλύει τις πιο συνηθισμένες προκλήσεις βιντεοδιάσκεψης, που δημιουργήθηκε για όσους θέλουν ποιότητα ήχου και βίντεο εταιρικής ποιότητας. Η σειρά Brio 500 εισάγει τη λειτουργεία Show Mode που διευκολύνει την κοινή χρήση σκίτσων ή άλλων φυσικών αντικειμένων στο γραφείο. Με ένα καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης και ενσωματωμένο αισθητήρα που επιτρέπει στους χρήστες να γείρουν την κάμερα προς τα κάτω για να εστιάζουν σε αντικείμενα, αναστρέφει αυτόματα την εικόνα για να αποδώσει τον σωστό προσανατολισμό στις βιντεοκλήσεις.

    Η κομψή σχεδίαση και τα μοντέρνα χρώματα γραφίτης εκρού και ροζ δίνουν στα άτομα την ελευθερία να προσαρμόσουν την θέση εργασίας τους ώστε να ταιριάζει στην προσωπικότητα και το γούστο τους. Η τεχνολογία Right Sight (ενεργοποιημένη μέσω του Logi Tune) πλαισιώνει αυτόματα τον χρήστη, ακόμη και όταν κινείται, ενώ οι ενσωματωμένες καινοτομίες όπως το Right Light 4 διορθώνουν αυτόματα τον κατώτερο φωτισμό.

    Ιδανικά για ομάδες ΙΤ που εξοπλίζουν χώρους εργασίας εργαζομένων και οικιακά γραφεία, η σειρά Brio είναι plug-and-play, είναι συμβατή με τις περισσότερες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης και πιστοποιημένη για Microsoft Teams, Google Meet και Zoom. Η ενσωματωμένη Logitech Sync με το Brio 505 επιτρέπει στους IT να ενημερώνουν το λογισμικό και να αντιμετωπίζουν προβλήματα απομακρυσμένα, ώστε οι ομάδες να μπορούν να δουλεύουν χωρίς να χάνουν τίποτα.

    Η νέα σειρά Zone Vibe της Logitech είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά στην αγορά που συνδυάζουν την απόδοση επαγγελματικής ποιότητας με άνεση και στυλ.  Διατίθενται επίσης σε χρώματα γραφίτη, εκρού και ροζ, έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετα για ολοήμερη χρήση στην δουλειά ή και για σύνδεση με την οικογένεια. Είναι ελαφριά ακουστικά και διαθέτουν μαλακό στην αφή πλεκτό ύφασμα όπως και αφρό μνήμης.

    Το Logitech Zone Wireless παρέχει μια εύχρηστη και απλή διασύνδεση για τη ρύθμιση της έντασης ήχου, την αναπαραγωγή/παύση της μουσικής και την έναρξη και τον τερματισμό των κλήσεων. Ο βραχίονας του μικροφώνου διαθέτει δυνατότητα σίγασης με αναδίπλωση και επιπλέον κουμπιά ελέγχου που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες ενεργοποίησης, ενεργής, εξάλειψης θορύβου και ασύρματης σύζευξης Bluetooth®. Υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση Qi και συνοδεύεται από μια εφαρμογή για κινητές συσκευές η οποία προσφέρει εύκολη ρύθμιση και από έλεγχο των λειτουργιών του σετ μικροφώνου-ακουστικών, όπως είναι η διαμόρφωση του ήχου της φωνής και οι προεπιλογές ισοσταθμιστή.

    Το Logitech Zone Wireless είναι πιστοποιημένο για το Teams ώστε να διασφαλίζεται μια απρόσκοπτη εμπειρία ήχου κατά τη χρήση του Teams για συνομιλίες, συσκέψεις ή τηλεδιασκέψεις με βίντεο. Επίσης, η έκδοση Teams του Zone Wireless υποστηρίζει πλήρως το Skype® for Business. Αποκτήστε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να εργάζεστε αποτελεσματικά σε ανοιχτά γραφεία, στο σπίτι ή από οπουδήποτε αλλού.

    Οι νέες κάμερες και τα ακουστικά της Logitech βοηθούν τους εργαζόμενους να ευδοκιμήσουν στην σημερινή εποχή, για το γραφείο, ιδανικές για εργασία από το σπίτι, ενώ διευκολύνουν τις ομάδες ΙΤ να βοηθήσουν τους χρήστες να αποδίδουν όσο το καλύτερα.

    Οι κάμερες της σειράς Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe είναι πιστοποιημένα με ουδέτερο άνθρακα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αντίκτυπος άνθρακας των προϊόντων έχει μειωθεί στο μηδέν λόγω της επένδυσης της Logitech σε έργα αντιστάθμισης και αφαίρεσης άνθρακα. Τα πλαστικά μέρη της Brio 500 περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό μέχρι και 68%. Το Zone Vibe είναι κατασκευασμένο τουλάχιστον 24% ανακυκλωμένο πλαστικό. Και οι δύο οικογένειες προϊόντων συσκευάζονται σε χαρτί που προέρχεται από δάση πιστοποιημένα από την FSC® και άλλες ελεγχόμενες πηγές.

    Θα τα βρείτε μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS σε επιλεγμένους μεταπωλητές στην Κύπρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο +357 25-257350, ή μέσο e-mail στο info@asbis.com.cy.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles