15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η SuperMicro στην Κύπρο από την ASBIS Mediterranean!

    Superworkstations

    Η ASBIS Mediterranean συνεχίζει να ενισχύει τη γκάμα των προϊόντων της, ανακοινώντας πρόσφατα μια νέα συνεργασία με την Supermicro, που αφορά την διανομή νέων προϊόντων SuperServers και συστημάτων αποθήκευσης.

    Η Super Micro Computer, Inc., κατέχοντας ηγετική θέση στη διεθνή αγορά λύσεων υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας τεχνολογία για servers, είναι ο κύριος προμηθευτής λύσεων για HPC, Data Center, Cloud Computing, Enterprise IT, Hadoop/Big Data και Embedded Systems παγκοσμίως. Η σειρά των προϊόντων της Super Micro περιλαμβάνει servers, blades, GPU systems, workstations, motherboards, chassis, power supplies, storage technologies, networking solutions, server management software και SuperRack cabinets/accessories.

    Οι λύσεις συστημάτων καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών γύρω από τα καλύτερα στην τάξη τους παγκοσμίως data center και cloud services, μεγάλα επεκτάσιμα συμπλέγματα server, επιστημονικά και ερευνητικά κέντρα υπερυπολογιστών, επιχειρήσεις με πολύπλοκες απαιτήσεις υπολογιστών (όπως χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, trading, εταιρείες εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου, και εταιρείες ΜΜΕ και ψυχαγωγίας), βιομηχανικές εφαρμογές, ιατρικά μηχανήματα και ψηφιακή ασφάλεια και παρακολούθηση.

    Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Asbis Mediterranean, κο Λεύκιο Θεοδοσίου: «Με τις λύσεις της SuperMicro, η ASBIS Mediterranean είναι σε θέση να εξυπηρετήσει μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς με πολύπλοκες απαιτήσεις.»

    Τα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα από το δίκτυο μεταπωλητών της ASBIS Mediterranean.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles