18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    ASBIS Robotic Solutions (AROS) – Νέο επιχειρηματικό τμήμα που σχετίζεται με τη ρομποτική

    Η ASBISC Enterprises Plc, αποφάσισε να κάνει μια στρατηγική κίνηση και να ξεκινήσει ένα νέο επιχειρηματικό τμήμα που σχετίζεται με τη ρομποτική – ASBIS Robotic Solutions (AROS). Η βασική δραστηριότητα αυτού του τμήματος θα βασίζεται σε δύο μεγάλα τμήματα – τη διανομή collaborative robots (cobots) από κορυφαία παγκόσμια brands του κλάδου, καθώς και ρομποτικές πλατφόρμες με το δικό τους brand.

    Η ASBIS Robotic Solutions (AROS) είναι ένας πολύ ελπιδοφόρος νέος κλάδος του Ομίλου ASBIS, που επικεντρώνεται στην πώληση λύσεων που βασίζονται σε collaborative ρομπότ (γνωστός και ως Cobots) και στη δημιουργία δικών τους λύσεων σε αυτούς τους τομείς. Τα collaborative ρομπότ και οι αυτόνομες ρομποτικές πλατφόρμες έχουν σχεδιαστεί για να αλληλεπιδρούν με φυσικό τρόπο με ανθρώπους σε περιβάλλον εργασίας, γραφείου ή δημόσιων χώρων, η δυνατότητα κοινής χρήσης ενός συνεργατικού χώρου, η κοινή εργασία και η αλληλεπίδραση μεταξύ ρομπότ και ανθρώπων γίνεται πιο εύκολη.

    «Η καινοτομία είναι στο DNA το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε καθημερινά στην ASBIS. Το τμήμα ρομποτικής της ASBIS θα δόση λύσεις στα μεγάλα προβλήματα στελέχωσης επαναλαμβανομένων και τυποποιημένον εργασιών! Με ένα καινοτόμο μοντέλο συνεργασίας με τους πελάτες μας.»- σχολίασε ο Λεύκιος Θεοδοσίου, Γενικός Διευθυντής ASBIS.

    Η AROS θα επικεντρωθεί σε πολλαπλές λύσεις που βασίζονται σε cobots, ρομπότ, αυτόνομες ρομποτικές κινητές πλατφόρμες για να προετοιμάσει λύσεις σε πολλά προβλήματα και να αντιμετωπίσει πολλαπλές πτυχές των αναγκών των εταιρειών στους τομείς παραγωγής, καθαρισμού, υπηρεσιών, ασφάλειας και logistics. Κάποιες από αυτές τις εταιρείες θα είναι εργοστάσια, ξενοδοχεία, αεροδρόμια κ.λπ. Τα προιόντα είναι διαθεσιμα στην αγορά της Κύπρου και Μάλτας μέσω του δικτύου διανομής της ASBIS KYPROS LTD.

    Υπάρχουν αρκετοί επιχειρηματικοί τομείς όπου οι λύσεις ρομποτικής θα μπορούσαν να αποφέρουν πολύτιμα πλεονεκτήματα:

    Λύσεις βιομηχανικού καθαρισμού:

    Οι Cobot janitors προσφέρουν ένα πιο οικονομικό και παραγωγικό μέσο διαχείρισης των απαιτήσεων βιομηχανικού καθαρισμού μεγάλων εγκαταστάσεων όπως πάρκινγκ, αποθήκες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, κτίρια γραφείων, HoReCa.

    Διανομή:

    Τα delivery cobots παρέχουν διάφορα οφέλη σε διαφορετικούς κλάδους, από εστιατόρια παράδοσης προμηθειών, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας έως λειτουργίες ταχυμεταφορών σε μεγάλους χώρους γραφείων και πολλά άλλα.


    Γραμμή παραγωγής:

    Η Collaborative ρομποτική βοηθά τόσο τις μεγάλες επιχειρήσεις όσο και τις ΜΜΕ να αναπτυχθούν και να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες στα εργοστάσια, τις αποθήκες, τις ερευνητικές τους εγκαταστάσεις κ.λπ.

    Περίπτερα εξυπηρέτησης:

    Τα Service cobot χρησιμοποιούνται κυρίως στο HoReCa. Ένα Service ρομπότ μπορεί να προετοιμάσει και να εξυπηρετήσει γρήγορα και να το κάνει 24/7 με συνέπεια και ποιότητα που είναι δύσκολο να προσφέρει ο άνθρωπος. 

    Ασφάλεια & επιτήρηση:

    Security cobots περιπολούν γύρω από κτίρια και γραφεία (καθώς και σε εσωτερικούς χώρους), παρακολουθούν την περιοχή εμπιστοσύνης και αλληλοεπιδρούν περιστασιακά με τους ανθρώπους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles