21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    ASBISc Enterprises Plc και Transatel: συνεργάζονται για την παροχή βελτιωμένων λύσεων συνδεσιμότητας σε επιχειρήσεις

    Καθώς το διασκορπισμένο εργατικό δυναμικό πρόκειται να γίνει η νέα κανονικότητα, οι επιχειρήσεις αναμένεται πλέον να παρέχουν ασφαλείς, απλές και κινητές λύσεις συνδεσιμότητας στους υπαλλήλους τους που εργάζονται από απομακρυσμένες τοποθεσίες. Η συνεργασία του ομίλου ASBIS και της Transatel οδήγησε στην επίλυση αυτής της νέας πρόκλησης και στην αύξηση των επιδόσεων των απομακρυσμένων εργαζομένων με βέλτιστη συνδεσιμότητα οπουδήποτε. Συγκεκριμένα, οι δυο εταιρείες ανέπτυξαν μαζί, μια νέα αποτελεσματική λύση με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

    –           Ανθεκτική: Αξιόπιστη λύση, σχεδιασμένη για αδιάκοπη λειτουργία, με αποκλεισμό αποτυχίας μετάδοσης από ethernet σε κινητή τηλεφωνία.

    –           Ασφαλής: ασφαλής διαβίβαση δεδομένων και εφαρμογή κανόνων πολιτικής απορρήτου

    –           Επεκτάσιμη: μοναδική ενσωμάτωση για πανπεριφερειακή ανάπτυξη

    –           Ευέλικτη: αποτελεσματική διαδικασία διαχείρισης στόλου οχημάτων SIM μέσω απλής και δυνατής διαδικτυακής πύλης

    Ως αποτέλεσμα, οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να επωφεληθούν από την ολοκληρωμένη αυτή λύση που περιλαμβάνει:

    –           Ένας σταθμός εργασίας προκαθορισμένος από την Perenio & Transatel με dropshipping,

    –           Παγκόσμια συνδεσιμότητα LTE/5G με QoS,

    –           Κοινό επιχειρησιακό οικοσύστημα και πολιτική διαχείρισης συσκευών,

    –           Επιχειρησιακό κέντρο παρακολούθησης/υποστήριξης/λειτουργίας,

    –           Εφεδρική σύνδεση WAN (Fix+mobile).

    Πιο ισχυρό από έναν κανονικό δρομολογητή, το IoT Router Elegance της Perenio διαθέτει λειτουργίες έξυπνου σπιτιού, διπλή συνδεσιμότητα ethernet και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και ενσωματωμένη μπαταρία που επιτρέπει την αυτόνομη εργασία από οπουδήποτε. Επιπλέον, οι λύσεις παγκόσμιας διαχειριζόμενης συνδεσιμότητας της Transatel παρέχουν στους πελάτες ασφαλή συνδεσιμότητα LTE/5G παγκοσμίως, με ενιαίο σημείο υποστήριξης, ευέλικτα προγράμματα τιμών και πολλά άλλα.

    Στο μεταξύ, η ασφάλεια βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της συνεργασίας, καθώς η τάση της υβριδικής εργασίας έχει εισάγει νέες απειλές και αυξανόμενους κινδύνους για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Σύμφωνα με την έκθεση 2021 Global Workplace Report της NTT, το 80,7% των ηγετών πληροφορικής δηλώνουν ότι δυσκολεύονται να εντοπίσουν την ασφάλεια της πληροφορικής ή τους επιχειρηματικούς κινδύνους που προκαλούνται από τους υπαλλήλους όταν αυτοί εργάζονται εξ αποστάσεως. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της CSO, ο IoT Router Elegance που βασίζεται σε Linux μπορεί να αναπτύξει οποιαδήποτε διαμόρφωση VPN ή anti-virus για να καταστήσει τη σύνδεση ασφαλή, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες. Επιπλέον, η συνδεσιμότητα LTE/5G της Transatel παρέχει προηγμένο IPSec VPN ή απευθείας δρομολόγηση προς το κέντρο δεδομένων του πελάτη. Η δυνατότητα στενής παρακολούθησης της χρήσης αποτελούσε επίσης προσδοκία των διαχειριστών του συστήματος. Ως εκ τούτου, η λύση αυτή τους επιτρέπει να παρακολουθούν, να φιλτράρουν και να εξάγουν την κατανάλωση δεδομένων, SMS και φωνής της SIM σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

    «Προσπαθούμε να καταστήσουμε τις έξυπνες τεχνολογίες και λύσεις που βασίζονται στο IoT καθολικά διαθέσιμες τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους καταναλωτές. Ως εκ τούτου, αναζητούμε συνεχώς νέες ευκαιρίες στρατηγικής συνεργασίας εντός του οικοσυστήματός μας. Η συνεργασία με τηλεπικοινωνιακούς φορείς έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, διότι αυτό επιτρέπει στους συνεργάτες μας να προσφέρουν στους πελάτες τους πρόσθετη αξία και υπηρεσίες», – Sergei S. Kostevitch, CTO ASBIS brands.

    «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ξεκινάμε αυτή τη νέα συνεργασία με την Perenio. Μαζί στοχεύουμε να προσφέρουμε απλές, ασφαλείς και κλιμακούμενες λύσεις συνδεσιμότητας για την ενδυνάμωση του διασκορπισμένου εργατικού δυναμικού των επιχειρήσεων. Με την προσθήκη της κάρτας SIM της Transatel στον IoT Router τους, οι πελάτες της Perenio θα μπορούν να συνδέονται στα καλύτερα διαθέσιμα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας από κορυφαίους παρόχους, όπου κι αν βρίσκονται», – Jacques Bonifay, CEO της Transatel.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles